Ce variante alternative avem pentru Spotify? Patru platforme promițătoare

Serviciile de streaming audio sunt din ce în ce mai căutate, datorită opțiunilor cu care acestea vin, dar și datorită calității audio asemănătoare unui album fizic. 

spotify jpg

Chiar dacă este una dintre cele mai mari platforme de streaming audio, Spotify nu e lipsit de greșeli. Una dintre ele, criticată masiv de toți utilizatorii, are în vedere imposibilitatea de a încheia abonamentul la Spotify din aplicația de mobil, utilizatorii fiind nevoiți să parcurgă un proces de scurtă durată, prin intermediul browserului web, pentru a încheia un abonament.

Sunt multe servicii de streaming disponibile pe piață. Totuși, ce trebuie să ai în vedere? După ce trebuie să te ghidezi? Iată o listă a patru alternative pentru Spotify.

YouTube Music

Chiar dacă nu se bucură de o calitate audio asemănătoare lui Spotify, YouTube Music rămâne una dintre cele mai bune aplicații de streaming audio disponibile pe piață. De la un update la altul, platforma încearcă din ce în ce mai mult pentru a integra funcții specifice Spotify, printre care adăugăm și posibilitatea de a te integra în ecosistemul oferit de către Google.

youtube jpg

Chiar dacă prețul și calitatea platformei nu se ridică la valoarea companiei rivale, YT Music rămâne o alternativă de luat în considerare, deoarece vine la pachet cu abonamentul YouTube Premium. Așadar, Google oferă două abonamente la preț de unul.

În același timp, o altă caracterizare importantă a platformei este reprezentată posibilitatea de a asculta diferite remixuri ale pieselor preferate sau melodii ce nu au fost lansate, preluate și încărcate de fanii artiștilor, din momentul în care acestea au fost disponibile pe alte platforme, precum Soundcloud.

Poți accesa mai multe informații despre platformă prin intermediul acestui link.

Apple Music

La momentul lansării, Apple Music a avut un impact major asupra utilizatorilor din ecosistemul Apple, chiar dacă, inițial, acesta a avut un aspect static și învechit. În timp, platforma s-a modernizat și a început să ofere o calitate audio reprezentativă pentru utilizatorii iPhone.

Acum, experiența unui utilizator pare să se asemene foarte mult cu cea a Spotify, iar prețul acestuia poate fi comparat cu cel al platformei adverse. Apple oferă trei luni gratuite pentru noii utilizatori, dar după aceea abonamentele vor costa 11,99 USD.

Dacă vă aflați în ecosistemul gigantului american, Apple Music pare cea mai bună variantă. Pentru utilizatorii de Android, există chiar și o aplicație dedicată acestui sistem de operare

Amazon Music

Amazon Music pare să fie un alt competitor de luat în considerare. Persoanele ce-și activează un abonament Prime, vor beneficia și de această opțiune, similar cu planul pe care Google îl are pentru YouTube prin versiunile Premium și Music. Totuși, diferența e simțitoare. Utilizatorii de Prime vor putea accesa doar 2 milioane de melodii existente, iar pachetul complet va costa 11,99 USD. 

Platforma se bucură de 75 de milioane de melodii, podcasturi, liste de redare care se integrează cu alte tehnologii dezvoltate de către Amazon

Tidal

Dacă nu dorești să-ți împărtășesti banii cu acestea trei companii menționate anterior, Tidal pare să fie cea mai bună versiune care încearcă să ofere streaming audio de înaltă calitate.

Tidal un catalog de piese compus din 80 de milioane, dar și un abonament gratuit care funcționează similar cu cel al lui Spotify. De la acestea sunt planuri de 11,99 USD, dintre care cel din urmă îl recompensează pe artistul pe care îl asculți cel mai mult în fiecare lună cu 10% din taxa de abonament.

Pe lângă sunetul de înaltă calitate și toate funcțiile neașteptate, Tidal are peste 350.000 de videoclipuri și concerturi înregistrate live, conform The Guardian.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net