Noul update pentru iPhone - iOS 15.4.1. Ai observat marile schimbări?

Apple a lansat actualizările de software cu noua versiune iOS 15.4.1 și iPadOS 15.4.1 pentru dispozitivele sale în ultimele două săptămâni după debutul iOS 15.4 și iPadOS 15.4. 

iphone 14 png
Apple iPhone 14

Noile versiuni de software remediază problemele de descărcare a bateriei, care au fost introduse odată cu lansarea actualizărilor anterioare pentru iOS și iPadOS. 

Alături de iOS 15.4.1 și iPadOS 15.4.1, Apple a lansat o actualizare HomePod 15.4.1 pentru a remedia o problemă legată de asistentul vocal Siri. 

Vezi și Îți cauți un telefon de buget? Noul Redmi Note 11 Pro+ te poate salva

De asemenea, chiar și utilizatorii Apple Watch au primit și watchOS 8.5.1 ca o actualizare minoră care aduce o serie de remedieri pe partea de securitate. În mod similar, utilizatorii de Mac au macOS Monterey 12.3.1 cu remedieri pentru a rezolva problemele legate de Bluetooth și conexiunile de afișare externă.

iOS 15.4.1, iPadOS 15.4.1: Ce este nou?

Luna trecută, Apple a introdus versiunile iOS 15.4 și iPadOS 15.4, care au început să cauzeze probleme de descărcare a bateriei unor utilizatori. Plângerile utilizatorilor apărute în spațiul on-line sugerau că problemele reduceau durata de viață a bateriei pe modelul iPhone 13 Pro Max pentru unii utilizatori la jumătate de zi, în timp ce modelele iPhone 11 pentru unii utilizatori pierdeau 80% din baterie în doar 24 de ore. 

Apple a abordat aceste preocupări prin introducerea iOS 15.4.1 și iPadOS 15.4.1 care include remedieri pentru problemele care provoacă descărcarea bateriilor mult mai repede decât era de așteptat, conform notelor oficiale de lansare .

Citește și Trendul de pe TikTok care i-a înnebunit pe utilizatorii de iPhone. Iată ce nu știai despre telefonul tău

Pe lângă problemele de descărcare a bateriei, iOS 15.4.1 și iPadOS 15.4.1 remediază o eroare care făcea ca dispozitivele cu sistem braille să nu mai răspundă în timp ce navigau prin text sau afișează o alertă. Actualizările abordează, de asemenea, o problemă legată de dispozitivele auditive Made for iPhone și Made for iPad care nu mai răspundeau cu unele aplicații terțe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
vladimir putin Sursă: Profimedia
image png
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg