Îți cauți un telefon de buget? Noul Redmi Note 11 Pro+ te poate salva

Sigur ai petrecut ceva timp căutând modelele Xiaomi Redmi Note și Redmi Note Pro. Compania și-a pus amprenta la nivel mondial vânzând telefoane la preț redus, dar seria Redmi Note a fost întotdeauna despre aspirație, rămânând în același timp accesibilă.

Redmi Note 11 Pro Plus
Redmi Note 11 Pro Plus

Fie că este vorba de un ecran mai mare, procesor mai puternic, capacitate mai mare a bateriei, camere foto mai bune sau doar mai multă memorie RAM și spațiu de stocare pe care îl căutați, Xiaomi știe cum să joace acest joc.

Ce oferă noul telefon de la Xiaomi?

Redmi Note 11 Pro+ este disponibil în trei culori – Phantom White, Stealth Black și Mirage Blue. 

În partea de sus a Redmi Note 11 Pro+ veți găsi un socket audio de 3,5 mm, o grilă pentru difuzorul căștii și un emițător în infraroșu care poate fi folosit pentru a controla aparatele.

Citește și Ce informații avem despre noul Xiaomi Mi 12 Ultra? Va face poze mai bune decât iPhone?

Butonul de pornire cu senzorul de amprentă integrat și butoanele de volum sunt în partea dreaptă, toate la îndemână. Tava hibridă dual-SIM, portul USB Type-C și difuzorul principal sunt în partea de jos, lăsând partea stângă goală.

Redmi Note 11 Pro + are o greutate de 202g și o grosime de 8,12 mm, fiind ambele ușor peste medie. Xiaomi spune că a folosit Corning Gorilla Glass 5 și „sticlă mată” pe partea din spate a telefonului.

Ținând cont de faptul că Redmi Note 11 Pro+ 5G costă mult mai mult decât predecesorii săi, mă aștept la specificații care pot concura cu ceea ce veți găsi în această gamă de preț - aproximativ 340 de dolari pe piața internațională. Momentan, nu este disponibil în România, dar s-ar putea să fie disponibil în aceeași gamă de preț, plus adaosul comercial.

Vezi și Ce telefon mobil să-ți cumperi sub 2000 de lei

Telefonul are un afișaj AMOLED full-HD+ (1080x2400) de 6,67 inchi cu o rată de refresh maximă de 120 Hz. Luminozitatea este evaluată la 1200 nits, dar nu se menționează suportul pentru HDR.

Bateria are o capacitate de 5000mAh, iar acest telefon suportă încărcare de 67W atunci când este folosit încărcătorul din cutie. Alte caracteristici care merită remarcate sunt difuzoarele stereo ale acestui telefon, Wi-Fi ac, Bluetooth 5.1 și suportul pentru șapte benzi 5G.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net