Xiaomi 12 Ultra va ajunge în curând! De la ce să te aștepți de la el

După un succes imens pe piața telefoanelor mobile din România, datorită raportului preț-calitate pe care-l oferă, se pare că Xiaomi lucrează la un nou model, care va concura cu cele ce pot costa chiar și peste 1.000 de euro. 

xiaomi jpg

Așadar, se zvonește că Xiaomi 12 Ultra va fi lansat cândva în al treilea trimestru al anului 2022. Scurgerile spun, de asemenea, că viitorul smartphone emblematic prezintă și viitorul chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus.

Potrivit unui raport al Tech Radar, smartphone-ul zvonit al producătorului chinez de telefoane a fost scurs din baza de date internă a gigantului tehnologic.

Ce va conține cel mai nou Xiaomi?

Se pare că Xiaomi 12 Ultra poartă numărul de model 2206122SC, împreună cu numele său de cod intern L2S.

Cea mai recentă scurgere privind informațiile despre această companie susține că viitorul Xiaomi 12 Ultra va fi lansat cândva în iulie, august sau septembrie.

Între timp, Tech Radar a menționat în aceeași știre că predecesorul său, Xiaomi Mi 11 Ultra, a văzut lumina zilei în martie 2021.

Acestea fiind spuse, dacă este de crezut cea mai recentă scurgere de informații, viitorul flagship Xiaomi este programat să fie lansat mai târziu decât anteriorul Mi 11 Ultra, de anul trecut.

În plus, potrivit unui raport recent al GizBot,  scurgerile susțin, de asemenea, că Xiaomi 12 Ultra ar prezenta chipset-ul de generație următoare de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1 Plus, care este disponibil pe Asus ROG Phone 5s. Chiar și din punct de vedere al memoriei, smartphone-ul este de așteptat să ofere RAM LPDDR5, stocare de tip UFS 3.1 sau chiar standardul de nouă generație pentru a ține pasul cu concurența.

Xiaomi a devenit foarte repede unul dintre cele mai apreciate branduri din România în materie de telefoane mobile, mulți dintre utilizatori achiziționând și produse conexe pentru a implementa ecosistemul Mi în propria casă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg