Xiaomi 12 Ultra va ajunge în curând! De la ce să te aștepți de la el

După un succes imens pe piața telefoanelor mobile din România, datorită raportului preț-calitate pe care-l oferă, se pare că Xiaomi lucrează la un nou model, care va concura cu cele ce pot costa chiar și peste 1.000 de euro. 

xiaomi jpg

Așadar, se zvonește că Xiaomi 12 Ultra va fi lansat cândva în al treilea trimestru al anului 2022. Scurgerile spun, de asemenea, că viitorul smartphone emblematic prezintă și viitorul chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus.

Potrivit unui raport al Tech Radar, smartphone-ul zvonit al producătorului chinez de telefoane a fost scurs din baza de date internă a gigantului tehnologic.

Ce va conține cel mai nou Xiaomi?

Se pare că Xiaomi 12 Ultra poartă numărul de model 2206122SC, împreună cu numele său de cod intern L2S.

Cea mai recentă scurgere privind informațiile despre această companie susține că viitorul Xiaomi 12 Ultra va fi lansat cândva în iulie, august sau septembrie.

Între timp, Tech Radar a menționat în aceeași știre că predecesorul său, Xiaomi Mi 11 Ultra, a văzut lumina zilei în martie 2021.

Acestea fiind spuse, dacă este de crezut cea mai recentă scurgere de informații, viitorul flagship Xiaomi este programat să fie lansat mai târziu decât anteriorul Mi 11 Ultra, de anul trecut.

În plus, potrivit unui raport recent al GizBot,  scurgerile susțin, de asemenea, că Xiaomi 12 Ultra ar prezenta chipset-ul de generație următoare de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1 Plus, care este disponibil pe Asus ROG Phone 5s. Chiar și din punct de vedere al memoriei, smartphone-ul este de așteptat să ofere RAM LPDDR5, stocare de tip UFS 3.1 sau chiar standardul de nouă generație pentru a ține pasul cu concurența.

Xiaomi a devenit foarte repede unul dintre cele mai apreciate branduri din România în materie de telefoane mobile, mulți dintre utilizatori achiziționând și produse conexe pentru a implementa ecosistemul Mi în propria casă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net