Ce informații avem despre noul Xiaomi Mi 12 Ultra? Va face poze mai bune decât iPhone?

Astăzi, o nou zvon despre viitorul telefon emblematic al Xiaomi, Mi 12 Ultra, a apărut pe internet. Zvonul ne oferă câteva informații despre senzorul camerei pe care l-ar putea folosi telefonul.

Xiaomi Mi 12 Ultra va renunța la senzorul Samsung pentru unul Sony pe camera principală.

xiaomi redmi note 10 pro PNG

Aceste informații provin de la leakerul Digital Chat Station, de pe site-ul de socializare Weibo, din China. Această scurgere de informații sugerează că viitorul smartphone va avea un nou senzor de cameră de la Sony, în locul celui fabricat de Samsung, pe care îl prezintă predecesorul său, Xiaomi Mi 11 Ultra.

Ce ascunde noul telefon de la Xiaomi?

Se pare că telefonul va veni și cu un modul circular de cameră, conform redărilor dispozitivului. Dar asta, așa cum am menționat deja, nu este singurul lucru care se schimbă în acest an. Se pare că Xiaomi Mi 12 Ultra va introduce un nou senzor de cameră Sony IMX8xx. Pentru referință, predecesorul său ascunde senzorul Samsung ISOCELL.

Leakerul a distribuit și două imagini cu Xiaomi Mi 12 Ultra, în opțiuni de culoare negru și alb, confirmând în același timp designul zvonit a părții din spate a flagshipului. Până acum, potrivit zvonurilor, se așteaptă că telefonul va avea un sistem de cameră triplă cu o cameră principală de 50 MP, o cameră de 48 MP cu un teleobiectiv de 5x, alături de o cameră cu unghi ultra-larg de 48 MP.

image

Până acum, nu există informații despre data de lansare a lui Xiaomi Mi 12 Ultra, dar rămâne o surpriză să vedem ce schimbări va aduce noua serie de senzori Sony IMX8 la calitatea imaginii telefonului. În mod curios, Samsung a renunțat la propriul senzor pentru un senzor Sony pe Galaxy S22 Ultra .

Ce baterie va avea Mi 12 Ultra?

Imaginile și informațiile despre senzori nu sunt singurele zvonuri care a apărut recent pe internet despre Mi 12 Ultra. Același leaker, Digital Chat Station, ne-a oferit și informații despre bateria și viteza sa de încărcare. 

Potrivit raportului, Xiaomi Mi 12 Ultra va suporta încărcare rapidă de până la 120 W pentru bateria sa de 4.900 mAh. Ca referință, recent lansat, Xiaomi 12 Pro are o baterie mai mică, la 4.600 mAh și acceptă aceeași încărcare rapidă. Capacitatea bateriei pentru 12 Ultra este mai mică decât predecesorul său, Mi 11 Ultra, care a venit cu o baterie de 5.000 mAh. 

Compania a dezvăluit deja o parte din gama Xiaomi Mi 12: 12, 12 Pro și 12X, și încă ne așteptăm să vedem alte câteva telefoane Xiaomi 12, inclusiv Ultra, 12 Lite. și, eventual, un 12T și un 12T Pro.

image

Până acum, în ceea ce privește data lansării, nu există informații, dar ne așteptăm ca telefonul să fie dezvăluit cândva în lunile următoare.

Unele zvonuri recente indică o lansare în Q3 2022 pentru telefon, ceea ce înseamnă aproape în iulie, august sau septembrie. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net