Prin România cu Google Pixel 4a: telefonul Android care întrece orice iPhone

Ultima actualizare:

Am decis să-l luăm pe Google Pixel 4a la plimbare, prin România, ca să punem la încercare camera foto pe care toată lumea a lăudat-o. 

L-am scos pe Google Pixel 4a la o mică plimbare prin România
L-am scos pe Google Pixel 4a la o mică plimbare prin România

Google Pixel 4a este recunoscut ca „Noul Apple”, deoarece reușește să facă fotografii de calitate superioară, cu doar o singură cameră foto, spre deosebire de concurență, care se prezintă la concurs cu câte 5 camere, dar care tot nu reușesc să se apropie de rezultate obținute de acesta.

Citește și Cele mai bune telefoane cu camere de top, în varianta de buget

Cum s-a descurcat Google Pixel 4a la testul foto?

Pentru început, am încercat să ne jucăm cu Google Pixel 4a la lumină naturală. Am ales să ne plimbăm pe la Brașov, deoarece contrastul dintre culorile clădirilor și verdele de pe Tâmpa pun, de cele mai multe ori, în dificultate modelele pe care le-am folosit, în trecut. 

Supriză! A reușit să cuprindă toate detaliile pe care am sperat să le capturăm, folosindu-ne doar de câteva trucuri artistice. Dacă vrei să faci și tu poze precum un fotograf profesionist, urmărește ghidul de aici.

Totuși, fiecare telefon face poze bune la lumină naturală. Așadar, am decis să ne folosim la maxim de capacitatea acestuia și l-am supus la cel mai greu test, unde multe telefoane dau greș - fotografiile nocturne. 

Spre surprinderea noastră, telefonul s-a descurcat bine. În funcție de locurile în care a fost poziționat, a fost surprins mai mult noise (n.r. - zgomot) în locurile în care nu era suficientă lumină artificială. 

Află și De câți megapixeli ai nevoie, de fapt, pe telefonul tău mobil

Altfel, spre deosebire de alte telefoane pe care le-am folosit, acesta a reușit să cuprindă și câteva detalii impresionante, mai ales pe timp de noapte. Am reușit să captez toate detaliile arhitecturale ale zidului, dar și câteva informații de pe alte panouri de informare turistică.

La final, am zis să ne întoarcem spre București, unde am făcut câteva poze pe care le-ar face fiecare persoană în mod normal - flori, locul de întâlnire și, cel mai important, am făcut poze la pisici, pentru că toată lumea le adoră. 

Acest telefon se află în posesia mea de mai bine de un an, dar nu a fost niciodată folosit pentru poze sau pentru selfie-uri, deoarece am preferat un aparat profesionist. Totuși, se pare că m-am grăbit să trag concluzii pripite, deoarece Google Pixel 4a a reușit, în anumite momente, să întreacă un DSLR.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net