Prin România cu Google Pixel 4a: telefonul Android care întrece orice iPhone

Am decis s─â-l lu─âm pe Google Pixel 4a la plimbare, prin Rom├ónia, ca s─â punem la ├«ncercare camera foto pe care toat─â lumea a l─âudat-o. 

image
L-am scos pe Google Pixel 4a la o mică plimbare prin România

Google Pixel 4a este recunoscut ca ÔÇ×Noul AppleÔÇŁ, deoarece reu╚Öe╚Öte s─â fac─â fotografii de calitate superioar─â, cu doar o singur─â camer─â foto, spre deosebire de concuren╚Ť─â, care se prezint─â la concurs cu c├óte 5 camere, dar care tot nu reu╚Öesc s─â se apropie de rezultate ob╚Ťinute de acesta.

Cite╚Öte ╚Öi Cele mai bune telefoane cu camere de top, ├«n varianta de buget

Cum s-a descurcat Google Pixel 4a la testul foto?

Pentru ├«nceput, am ├«ncercat s─â ne juc─âm cu Google Pixel 4a la lumin─â natural─â. Am ales s─â ne plimb─âm pe la Bra╚Öov, deoarece contrastul dintre culorile cl─âdirilor ╚Öi verdele de pe T├ómpa pun, de cele mai multe ori, ├«n dificultate modelele pe care le-am folosit, ├«n trecut. 

stanga
dreapta
image
image
image

Supriz─â! A reu╚Öit s─â cuprind─â toate detaliile pe care am sperat s─â le captur─âm, folosindu-ne doar de c├óteva trucuri artistice. Dac─â vrei s─â faci ╚Öi tu poze precum un fotograf profesionist, urm─âre╚Öte ghidul de aici.

Totu╚Öi, fiecare telefon face poze bune la lumin─â natural─â. A╚Öadar, am decis s─â ne folosim la maxim de capacitatea acestuia ╚Öi l-am supus la cel mai greu test, unde multe telefoane dau gre╚Ö - fotografiile nocturne. 

stanga
dreapta
image
image
image

Spre surprinderea noastr─â, telefonul s-a descurcat bine. ├Än func╚Ťie de locurile ├«n care a fost pozi╚Ťionat, a fost surprins mai mult noise (n.r. - zgomot) ├«n locurile ├«n care nu era suficient─â lumin─â artificial─â. 

Afl─â ╚Öi De c├ó╚Ťi megapixeli ai nevoie, de fapt, pe telefonul t─âu mobil

Altfel, spre deosebire de alte telefoane pe care le-am folosit, acesta a reu╚Öit s─â cuprind─â ╚Öi c├óteva detalii impresionante, mai ales pe timp de noapte. Am reu╚Öit s─â captez toate detaliile arhitecturale ale zidului, dar ╚Öi c├óteva informa╚Ťii de pe alte panouri de informare turistic─â.

La final, am zis s─â ne ├«ntoarcem spre Bucure╚Öti, unde am f─âcut c├óteva poze pe care le-ar face fiecare persoan─â ├«n mod normal - flori, locul de ├«nt├ólnire ╚Öi, cel mai important, am f─âcut poze la pisici, pentru c─â toat─â lumea le ador─â. 

Acest telefon se află în posesia mea de mai bine de un an, dar nu a fost niciodată folosit pentru poze sau pentru selfie-uri, deoarece am preferat un aparat profesionist. Totuși, se pare că m-am grăbit să trag concluzii pripite, deoarece Google Pixel 4a a reușit, în anumite momente, să întreacă un DSLR.

stanga
dreapta
image
image
image

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula