Spotify vine cu o nouă actualizare în ajutorul celor ce-și pun muzică la volan

Collaborative Playlists este cea mai nouă adiție a serviciului tău preferat de streaming audio, ce te va ajuta să-ți creezi liste de redare alături de alți utilizatori de pe Spotify.

spotify jpg

Probabil, te-ai aflat și tu în poziția în care erai nevoit să pui muzică la o petrecere sau în mașină, iar o altă persoană avea cu totul alte preferințe muzicale. Până acum, erai nevoit să-ți împărți telefonul cu mai mulți, iar dacă acesta se afla la încărcat, operațiunea devenea mult mai dificilă.

Ce vei putea face cu noua actualizare de la Spotify?

Astăzi, Spotify a venit în ajutorarea persoanelor ce-și împart playlistul cu alți utilizatori, acum putând să adaugi piesele tale preferate pentru a fi ascultate și de către prietenii tăi. Iar, dacă ești un artist cu mai multe piese lansate pe Spotify, poți să decizi cine și când are acces la playlistul la care lucrezi.

Spotify le va da acces utilizatorilor să-și creeze propriile playlisturi unde vor putea invita sau scoate anumiți useri din programul de colaborare. Vei putea să-ți setezi playlisturile pe privat, așa că nimeni nu le va putea asculta, vei putea căuta sau vei putea vedea mixurile persoanelor cărora le-ai dat acces și, în orice moment, vei putea să adaugi persoane sau să le restricționezi accesul celor ce lucrează la acel playlist.

Sistemul urmează să ajungă pe Spotify începând cu săptămâna viitoare, spre bucuria mai multor utilizatori ce se confruntă cu tot felul de probleme în vederea împărțirii playlisturilor de pe platforma de streaming audio.

Controalele extinse pentru collaborative playlists urmează o tendință pornită de Spotify asupra unei funcții de blocare din noiembrie. Înainte de toamna anului trecut, puteai să blochezi artiștii, astfel încât aceștia să nu apară în aplicație, dar blocarea unui alt utilizator presupunea trimiterea unei cereri la serviciul pentru clienți. 

Orice persoană pe care o blochezi nu va mai putea să-ți acceseze pagina, listele de redare publice sau să-ți vadă activitatea de ascultare. Și, desigur, mișcarea este reversibilă, dacă te răzgândești. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net