Te supără cineva pe TikTok? Uite ce poți face în privința acestuia

TikTok testează o nouă opțiune care le va permite utilizatorilor să ofere un mic dislike comentariilor, reprezentând un efort de a ajuta oamenii să „simtă mai mult control” asupra a ceea ce văd. 

TikTok face modificări importante
TikTok face modificări importante

Compania a dezvăluit experimentul într-o postare pe blogul companiei, asupra celui mai recent raport de aplicare a regulilor comunității, care urmărește modul în care TikTok își aplică politicile de siguranță.

Cum o să te afecteze această nouă funcție

Deocamdată, TikTok nu a oferit mai multe detalii despre cum va funcționa această funcție sau cum arată. Unii utilizatori care par să facă parte din test au partajat screenshot-uri pe Twitter, care arată un buton pentru dislike care apare lângă inima clasică, aflată în secțiunea de comentarii ale videoclipurilor.

Citește șCum să te distrezi împreună cu prietenii tăi pe TikTok. Effect House, spațiul pentru realitate augmentată

Compania a precizat că utilizatorii individuali nu vor avea de unde să știe dacă comentariul lor nu a fost apreciat, așa că se pare că numărul de dislike nu va fi vizualizat în același mod în care sunt apreciați. 

„Am început să testăm o modalitate de a permite persoanelor să identifice comentariile pe care le consideră irelevante sau neadecvate”, a explicat compania. 

„Acest feedback al comunității se va adăuga la gama de factori pe care îi folosim deja pentru a menține secțiunea de comentarii în mod constant relevantă și un loc pentru un engagement real. Pentru a evita crearea de neplăceri între membrii comunității sau pentru a-i demoraliza pe creatori, doar persoana care a înregistrat un dislike la un comentariu va putea vedea că a făcut acest lucru.”

Subiectul „antipatiilor” de pe rețelele sociale a fost, oarecum, un subiect controversat. YouTube, care a reprezentat de-a lungul anilor zona prolifică pentru antipatii publice, a făcut recent să conteze neaprecierea unui comentariu, spunând că funcția contribuie la hărțuirea altor utilizatori ce este direcționată pe platformă. Deși unii creatori au salutat mișcarea, s-a dovedit atât de controversată încât chiar și unul dintre co-fondatorii YouTube a protestat față de această schimbare.

Vezi și Trendul de pe TikTok care i-a înnebunit pe utilizatorii de iPhone. Iată ce nu știai despre telefonul tău

În cazul lui TikTok, se pare că antipatiile vor fi mult mai limitate decât modul în care le-a folosit YouTube, cel puțin, pentru moment. Compania a sugerat, până acum, că funcția este menită să ajute la informarea modului în care clasifică comentariile și să ofere creatorilor o modalitate de a controla care sunt cele mai vizibile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net