Noile modificări pentru Facebook Reels. Un nou spațiu pentru TikTok sau un competitor

Într-o altă încercare de a rivaliza cu TikTok, Facebook oferă acum o nouă funcție numită „Sharing to Reels”, care se vrea o dezvoltare mai bună a platformei care să încludă videoclipuri scurte și partajarea acestora.

Facebook Reels
Facebook Reels

Partajarea la Reels va permite creatorilor să posteze direct pe Facebook Reels dintr-o aplicație terță parte. De acum înainte, dezvoltatorii de aplicații terți vor putea să integreze „Sharing to Reels” direct în aplicațiile lor, permițând utilizatorilor să-și posteze Reels direct pe Facebook prin intermediul unui buton „Reels”. 

Cât de folositoare o să fie noua funcție?

Bineînțeles, așa cum s-a întâmplat pe Instagram Reels și YouTube Shorts, aceste pagini dedicate vor fi împânzite de TikTok-uri. Rar vor exista videoclipuri proprii. 

Citește și Facebook Reels, o nouă funcție care va pune bețe în roate lui TikTok, dar pe care n-a cerut-o nimeni

Dacă trebuie să-ți condimentezi Reels-ul înainte de a posta pe Facebook, vei avea acces la instrumentele de editare ale Reels. Deci, cu alte cuvinte, veți putea să creați Reels, să le modificați cu niște efecte și stickere interesante și apoi să le postați direct pe Facebook Reels.

Potrivit gigantului tehnologic, dacă doriți să trimiteți un scurt videoclip pe Facebook dintr-o altă aplicație, „Sharing to Reels” va elimina mai întâi nevoia de a descărca videoclipul.

În prezent, Smule, o aplicație populară de karaoke, și aplicațiile de editare video VivaVideo și Vita au această nouă funcție. 

Vezi și Zuckerberg, schimbări majore pe Instagram. Funcția de Story este vizată

Ne concentrăm să facem din Reels cea mai bună modalitate prin care creatorii să fie descoperiți, să se conecteze cu publicul lor și să câștige bani. De asemenea, dorim să facem distractiv și ușor pentru oameni să găsească și să partajeze conținut relevant și distractiv”, se arată în documentul oficial al Meta. 

Recent, Facebook a intrat celebrul Instagram Reels în sistemul Facebook. În acest moment, se prezintă ca un alt spațiu în care videoclipurile de pe TikTok ajung să fie postate. 

Spre deosebire de celelalte platforme, videoclipurile ce sunt postate pe Instagram Reels și Facebook Reels pot avea loc în tandem. Din păcate, pentru a vedea comentariile de la un videoclip de pe Facebook Reels, o să fiți nevoiți să deschideți separat aplicația Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net