Tesla, o problemă privind siguranța traficului. Ce a mai adăugat Musk pe mașinile sale

După mai multe acuze în care compania a fost implicată, se pare că Tesla plănuiește să aducă tot catalogul companiei Steam pe ecranele mașinilor electrice.

masina electrica tesla 3 jpg

Tesla a fost profund criticată în trecut că aduce tot felul de adiții în cadrul software-ului mașinilor electrice construite de companie. În trecut, compania permitea șoferului să joace jocuri video în timp ce mașina era în mișcare, chiar dacă șoferul în cauză reprezenta un pericol pentru siguranța rutieră.

Ne vom juca GTA 5 de la volan?

În urma unui tweet dat de Elon Musk, se pare că compania Tesla lucrează la un sistem în care tot catalogul Steam va fi disponibil în interfața dezvoltată de Tesla. Pentru context, Steam este un „bazar” de jocuri video, unde pot fi găsite multe dintre metodele de divertisment consumate în ziua de azi în cantități uriașe. 

We’re working through the general case of making Steam games work on a Tesla vs specific titles. Former is obviously where we should be long-term.

— Elon Musk (@elonmusk) February 22, 2022

Așadar, s-ar putea să vedem persoane în trafic care se joacă noul Assassin’s Creed în timp ce mașina lor conduce pe drumurile publice din oraș cu 50km/h. Chiar și așa, compania nu este la prima „abatere”. În trecut, autovehiculele Tesla erau capabile să redea filme și seriale de pe Netflix sau alte servicii de streaming video, dar și jocuri speciale create de către inginerii de la Tesla.

În urma acuzațiilor aduse de guvernul american, compania a impus ca aceste servicii de divertisment să fie accesate doar atunci când mașina nu se află în mișcare. 

Tesla se află mereu în cadrul unui scandal în care siguranța rutieră este implicată. Recent, mai multe autovehicule construite de companie au fost rechemate în service, deoarece sistemul de autopilot / self-driving nu oprea la semnul „Stop” de pe drumurile publice.

În același timp, tot mai multe videoclipuri cu mașini Tesla ce se conduc singure apar în spațiul public, în care șoferul nu se află la volan, ci pe bancheta din spate. Compania a transmis, în nenumărate rânduri, că prezența șoferului la volanul mașinii este necesară, deoarece tehnologia nu este destul de avansată pentru astfel de abordări ale traficului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net