Accesoriul inedit pentru o mașină Tesla. Ce s-a mai gândit Musk să vândă

Tesla și-a lansat săptămâna trecută cel mai recent produs dedicat celor ce le place să cânte în masină: un set de microfoane karaoke numit TeslaMic.

elon musk tesla jpg

TeslaMic pare să fie ultima invenție pe care Musk a început să o marketeze puternic. Acesta va putea fi utilizat vehiculele sale și va funcționa împreună cu software dedicat mașinii. Accesoriul, care deocamdată este disponibil doar în China, a fost lansat împreună cu o actualizare de software dedicată Anului Nou Chinezesc, care include o aplicație de karaoke însoțitoare numită Leishi KTV.

Microfon pentru karaoke, o nouă formă de a vinde orice sub sigla Tesla

TeslaMic a fost disponibil în magazinul on-line Tesla din China pentru suma de 188,48 USD. Acesta „a fost”, pentru că se pare că s-a epuizat într-o oră, iar lista nu se mai încarcă în prezent. Există relatări despre oameni care se bucură de produs. 

Gigantul american încearcă să-și valorifice statutul de brand de lifestyle, producând o mulțime de produse care dau dovadă de un marketing excepțional, de la Tequila Tesla de 250 de dolari, până la glume dedicate fanilor. produse precum pantalonii scurti de 69,420 USD, care au fost, de asemenea, achiziționați de către fanii companiei.

Săptămâna trecută, Tesla a anunțat, în comunicatul său privind veniturile, că nu vor fi produse modele noi de vehicule în acest an, inclusiv Cybertruck amânat în favoarea accelerării producției modelelor sale actuale. Elon Musk a spus recent că compania va accepta și criptomoneda sa preferată, Dogecoin, în schimbul unor mărfuri, inclusiv fluiere în formă de Cybertruck, o cataramă de centură care promovează gigafabrica din Texas și însoțitorul popular al Cybertruck: ATV-ul Cyberquad, dedicat copiilor, conform The Verge.

Tesla are, de asemenea, și un acumulator de încărcare fără fir Qi, de 18 wați, nou proiectat, cu o capacitate de 10.000 mAh, care se potrivește cu suportul de încărcare a modelului 3/Y și înlocuiește modelele mai vechi, cu încărcare mai lentă.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net