Tesla se află în centrul unui alt scandal. Ce a pățit un american care și-a exprimat părerea

Tesla are o relație complicată cu clienții care plătesc pentru a testa versiunea beta a software-ului său „Full Self Driving”. 

Adesea, acești oameni sunt fani înverșunați, dornici să promoveze tehnologia companiei și să-i arate noile funcții de asistență pentru condus. Uneori, totuși, ei distribuie ce nu trebuie, postând videoclipuri care arată exact când și cum software-ul Tesla greșește.

masina electrica tesla 2 jpg

Când persoana care încarcă aceste clipuri lucrează și pentru Tesla, lucrurile sunt și mai complicate. John Bernal, un fost angajat Tesla care a revizuit software-ul Full Self Driving Beta al companiei pe canalul său de YouTube - AI Addict, a spus că a fost concediat de companie, luna trecută, după ce a postat un videoclip în care Tesla-ul său lovea un obiect .

După cum a prezentat și redacția CNBC, Bernal spune că, înainte de demitere, managerii săi i-au spus verbal că a „încălcat politica Tesla” și că canalul său de YouTube a fost un „conflict de interese” (deși notificarea sa scrisă de concediere nu a specificat un motiv pentru demiterea lui). 

Cum a reușit John Bernal să fie concediat, deoarece și-a exprimat părerea

Bernal a spus că a fost abordat anterior de manageri după ce a postat un videoclip în martie 2021 în care arăta o serie de apeluri apropiate cu pietoni și bicicliști în timp ce folosea software-ul beta FSD. Videoclipul are peste 250.000 de vizualizări și a fost distribuit pe scară largă pe rețelele sociale precum YouTube.

Bernal a spus că, după ce a postat videoclipul, „Un manager din echipa mea Autopilot a încercat să mă descurajeze să postez orice conținut negativ sau critic în viitor, care implică FSD Beta. Au susținut o conferință video cu mine, dar nu au scris nimic.”

CNBC spune că politica Tesla privind rețelele sociale pentru angajați nu interzice critica la adresa produselor companiei în mod public, dar notează că compania „se bazează pe bunul simț și pe buna judecată a angajaților săi pentru a se angaja într-o activitate responsabilă pe rețelele sociale”. Bernal spune că, după ce a fost concediat, i-a fost revocat accesul la software-ul FSD Beta.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net