TOP 7 lucruri pe care le poți face cu un Huawei smartwatch

#Best buys
Ultima actualizare:

Smartwatch-urile și-au câștigat un loc printre gadgeturile de bază pe care fiecare dintre noi trebuie să le avem. Au reușit acest lucru pentru că au evoluat foarte mult în ultimii ani nu doar în ceea ce privește tehnologiile noi pe care le-au propus de la un model la altul, ci și pentru designul lor. 

huawei watch gt 3 call jpg

La prima vedere, e din ce în ce mai greu să deosebești un ceas clasic de un smartwatch. Acum sunt ceasuri inteligente cu tot felul de fețe pentru display, care au curele din metal, din piele sau din silicon.

De asemenea, există variante atât pentru bărbați, cât și pentru femei, așa numitele ceasuri unisex. Le găsești pe toate acestea aici

Unul dintre smartwatch-urile care au evoluat foarte mult de la o generație la alta este Huawei Watch GT3, un gadget care își dorește să îi mulțumească pe toți cu ajutorul aplicațiilor și senzorilor. În acest articol vă prezentăm câteva lucruri importante pe care le poți face cu acest ceas inteligent: 

Monitorizarea activității fizice

Huawei Watch GT3 (găsești mai multe modele ale acestui ceas aici) îți poate măsura într-o mare măsură activitate pe care o faci zi de zi. Dacă nu știi câte calorii consumi fără să faci prea mult sport sau ți-ai propus ca target să faci zilnic un anumit număr de pași, acest smartwatch te ajută să știi exact cum stai cu planul tău. Cu ajutorul unor senzori îți spune câți pași ai făcut și care e distanța parcursă precum și numărul de calorii pe care le-ai ars. 

Monitorizarea somnului

Ziua bună se cunoaște de dimineață, imediat după ce te-ai trezit și are o foarte mare legătură cu odihna de peste noapte. Nu e important doar câte ore ai dormit, ci și cât de calitativ a fost somnul. Smartwatch-ul Huawei Watch GT3 îți monitorizează somnul și îți spune cât ai dormit profund, de câte ori te-ai trezit sau dacă ai sforăit. Aceste date te pot ajuta să iei măsuri pentru a crește calitatea odihnei nocturne. 

Monitorizarea sănătății

Sunt trei parametri importanți pe care trebuie să-i monitorizăm periodic pentru a ști, cel puțin la nivel elementar, cum stăm cu sănătatea. Este vorba despre ritmul cardiac, temperatura corpului și, în contextul actual pandemic, saturația oxigenului de sânge. Toate acestea pot fi monitorizate în fiecare secundă de un smartwatch Huawei Watch GT3, care apoi îți poate oferi o medie a datelor colectate. Practic, un smartwatch, pe care îl ai tot timpul la mână, înlocuiește multe alte dispozitive de monitorizare. 

Scufundări și duș cu ceasul la mână

Huawei Watch GT3 rezistă în apă. Asta înseamnă nu doar că poți face duș cu el, dar că poți înota și îți măsoară mai mulți parametri în acest timp, precum caloriile sau distanța parcursă. Mai mult se pot face și scufundări și rezistă în apă 5 ATM, adică la o presiune echivalentă cu o adâncime de 50 de metri. 

Antrenorul tău de fitness

Ceasul Huawei Watch GT3 poate fi un foarte bun „profesor” de sport. Nu doar că îți monitorizează parametrii în funcție de sportul pe care îl practici, dar îți și dă sfaturi și te ghidează să faci corect exercițiile cu ajutor unor animații. Mai exact, în aplicație de monitorizare, sunt peste 100 de sporturi. Fie că alergați în parc sau pe bandă la sală, că mergeți cu bicicleta sau faceți spinning, acest ceas vă ajută foarte mult. 

Controlarea telefonului

Prin bluetooth, cu ajutorul acestui ceas puteți prelua apeluri și aveți control asupra SMS-urilor. Practic, dacă sunteți în mișcare sau telefonul nu e la îndemână, îl puteți controla prin intermediul smartwatch-ului Huawei Watch GT3. De asemenea, puteți iniția apeluri de pe acest ceas.

Conectarea cu orice tip de telefon

E foarte important ca un smartwatch să fie compatibil atât cu dispozitivele cu Android, cât și cu cele de Apple, iar acest gadget o face cu succes. Evident, este compatibil și cu smartphone-urile Huawei, care folosesc un sistem de operare propiu, Harmony OS. De altfel, acest ceas are același sistem de operare integrat. Trebuie precizat și că ceasul are o autonomie a bateriei de până la 14 zile în condițiile în care îl țineți conectat permanent cu telefonul.    

Huawei Watch GT3 are o varietate mare de modele și culori. Le găsești pe toate aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net