Unde și cum să faci cele mai amuzante GIF-uri în doar câteva secunde

Twitter a introdus o caracteristică care permite utilizatorilor să creeze GIF-uri direct cu camera principală, chiar direct în aplicație, momentan, pe iOS.

1 selfie jpg jpeg

Noua caracteristică ar putea fi o modalitate utilă de a partaja clipuri scurte pe platformă. Opțiunea de a face GIF-uri cu camera principală direct în aplicație este lansată în etape. Deocamdată, nu este clar dacă sau când funcția ar putea veni pe Android. 

Citește și Cum au interzis rețelele de social media propaganda și canalele Rusiei

Noua caracteristică vine după ce Twitter și-a anulat decizia de a utiliza o funcționalitate nouă pe platforma dedicată socializării, săptămâna trecută.

Cum să faci cele mai amuzante GIF-uri în doar trei pași

Opțiunea de a face GIF-uri folosind camera în aplicație elimină nevoia de a încărca videoclipuri complete, deoarece le permite utilizatorilor să partajeze clipuri scurte în cronologia lor sau în comentarii.

Pentru a crea GIF-uri în aplicația Twitter pe iOS, apăsați noul butonul Tweet, atingeți pictograma fotografie, apoi pictograma camerei, asigurați-vă că selectați modul GIF și apoi apăsați și mențineți apăsat butonul de înregistrare.

Potrivit The Verge, încă nu pare să existe o modalitate de a partaja cu ușurință GIF-urile de pe platformă. Dacă faceți clic dreapta pe GIF, Twitter afișează doar opțiunea Copiați adresa GIF. Astfel, nu există nicio opțiune de a salva un GIF pe computer sau pe telefon.

Funcția se lansează pentru utilizatorii iOS chiar acum. Nu este clar dacă sau când funcția ar putea fi lansată pe Android.

Săptămâna trecută, Twitter a renunțat la decizia de a utiliza un important aspect pe platforma de socializare și a revenit la aspectul original care afișează cele mai recente tweet-uri în partea de sus. 

Vezi și Twitter face un parteneriat incredibil împotriva propagandei din Rusia. Cu cine s-a aliat platforma

Aspectul, care a început să fie lansat la începutul acestei luni, a fost conceput pentru a împinge utilizatorii către o cronologie furnizată algoritmic în loc de un flux cronologic. Această decizie a provocat o reacție negativă, deoarece mai mulți utilizatori și-au împărtășit criticile față de schimbare, numind-o chiar „cea mai proastă decizie de produs a companiei Twitter din ultimii ani".

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net