Twitter face un parteneriat incredibil împotriva propagandei din Rusia. Cu cine s-a aliat platforma

Ultima actualizare:

Pe măsură ce tot mai multe companii se retrag de pe teritoriul rusesc, iar cenzura a făcut ca Rusia să devină o a doua Coreea de Nord, marile companii tech au început să colaboreze pentru a menține accesul cetățenilor ruși la informații din presa necontrolată de Kremlin. Așadar, Twitter și Tor și-au dat mâna pentru a lupta împotriva propagandei rusești.

image

Într-o postare de pe Twitter, se pare că platforma de socializare va colabora alături de browserul Tor pentru a oferi cetățenilor ruși accesul la mai multe informații privind războiul ce are loc în Ucraina sau, așa cum a devenit obligatorie în Rusia referința, „operațiunea specială militară”.

Ce este Tor?

Browserul Tor este o aplicație ce funcționează precum Google Chrome sau Mozilla Firefox, dar care este capabilă să evite programele guvernamentale de supraveghere. În trecut, acest browser era folosit pentru accesarea Dark Web-ului, partea internetului ce nu este disponibilă pe Google, fiind, predominant, folosit pentru accesarea pieței negre sau a site-urilor nereglementate. 

Totuși, Twitter a făcut câteva modificări în colaborarea cu Tor, acesta venind în mod special doar pentru a combate propaganda rusească și de a oferi acces cetățenilor la canalele media de informare din Occident, unde dictatura de la Kremlin nu este impusă. 

Accesul prin intermediul Tor la Twitter le va da posibilitatea cetățenilor să distribuie și să citească informații despre evenimentele ce au loc în Ucraina. Recent, Rusia a impus mai multe legi privind accesul cetățenilor la rețelele sociale. 

This is possibly the most important and long-awaited tweet that I've ever composed.On behalf of @Twitter, I am delighted to announce their new @TorProject onion service, at:https://t.co/Un8u0AEXeE pic.twitter.com/AgEV4ZZt3k

— Alec Muffett (@AlecMuffett) March 8, 2022

Recent, Moscova a impus televiziunilor și instrumentelor de informare media din Rusia să nu facă nicio referire la războiul din Ucraina, iar toate informațiile privind starea trupelor, a ucrainienilor sau informațiile privind implicațiile Rusiei să fie interzise. În cele din urmă, mai mulți jurnaliști independenți au fost arestați, iar Rusia a devenit a doua Coreea de Nord.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net