Windows 11 vine cu un update imens. Iată ce aduce noua actualizare

Windows 11, după o lansare în care a fost criticat pentru cerințele de sistem destul de ridicate, se pare că Microsoft a pregătit o actualizare de sistem care va rezolva, dar va aduce și multe alte opțiuni așteptate de către utilizatori.

Windows 11 Feature 780x470 jpg

Cea mai interesantă actualizare se află în meniul de taskbar, care va permite ca taskbar-ul tău să fie vizualizat pe toate celelalte ecrane pe care le ai, dacă ai mai multe. Printre celelalte actualizări, o să poți observa și meniul de vreme ce va apărea alături de dată și oră, chiar dacă această adiție există deja pe versiunea Windows 10. 

Actualizări noi pentru Teams și alte aplicații

Cât despre cei ce se folosesc de Microsoft Teams, noua versiune aduce și câteva modificări pentru apeluri făcute prin această aplicație. Așadar, acum utilizatorii vor avea un buton rapid pentru a închide sau deschide microfonul.

Tot despre aplicația Microsoft Teams, se pare că acum vei putea să-ți partajezi ecranul în timp real în timpul apelurile pe care le faci prin Teams.

De asemenea, Microsoft a pregătit câteva actualizări și pentru partea de deisgn, chiar dacă Windows 11 este apreciat pentru versiunea minimalistă pe care o are. Așadar, noile modificări au în vedere două dintre cele mai utilizate aplicații de pe Windows: Media Player și Notepad. Acum, pe Notepad, o să ai o funcție suplimentară de a șterge textul scris deja, dar și o interfață suplimentară pentru sistemul de Dark Mode. Cât despre noua interfață a Media Player, putem spune că se asemănă foarte mult cu design-ul de la Spotify sau YouTube Music, fiind o interfață destul de intuitivă pentru fiecare utilizator. 

În același timp, se pare că Microsoft plănuiește să lanseze actualizări mai rare, dar mult mai mari. Până acum, Microsoft lansa mai multe actualizări în timpul anului, dar acestea nu aduceau mereu îmbunătățiri majore, iar în unele cazuri, o altă actualizare era necesară pentru a repara problemele create de o actualizare anterioară, potrivit zonait.ro

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net