Windows 11 vine cu un update imens. Iată ce aduce noua actualizare

Windows 11, după o lansare în care a fost criticat pentru cerințele de sistem destul de ridicate, se pare că Microsoft a pregătit o actualizare de sistem care va rezolva, dar va aduce și multe alte opțiuni așteptate de către utilizatori.

Windows 11 Feature 780x470 jpg

Cea mai interesantă actualizare se află în meniul de taskbar, care va permite ca taskbar-ul tău să fie vizualizat pe toate celelalte ecrane pe care le ai, dacă ai mai multe. Printre celelalte actualizări, o să poți observa și meniul de vreme ce va apărea alături de dată și oră, chiar dacă această adiție există deja pe versiunea Windows 10. 

Actualizări noi pentru Teams și alte aplicații

Cât despre cei ce se folosesc de Microsoft Teams, noua versiune aduce și câteva modificări pentru apeluri făcute prin această aplicație. Așadar, acum utilizatorii vor avea un buton rapid pentru a închide sau deschide microfonul.

Tot despre aplicația Microsoft Teams, se pare că acum vei putea să-ți partajezi ecranul în timp real în timpul apelurile pe care le faci prin Teams.

De asemenea, Microsoft a pregătit câteva actualizări și pentru partea de deisgn, chiar dacă Windows 11 este apreciat pentru versiunea minimalistă pe care o are. Așadar, noile modificări au în vedere două dintre cele mai utilizate aplicații de pe Windows: Media Player și Notepad. Acum, pe Notepad, o să ai o funcție suplimentară de a șterge textul scris deja, dar și o interfață suplimentară pentru sistemul de Dark Mode. Cât despre noua interfață a Media Player, putem spune că se asemănă foarte mult cu design-ul de la Spotify sau YouTube Music, fiind o interfață destul de intuitivă pentru fiecare utilizator. 

În același timp, se pare că Microsoft plănuiește să lanseze actualizări mai rare, dar mult mai mari. Până acum, Microsoft lansa mai multe actualizări în timpul anului, dar acestea nu aduceau mereu îmbunătățiri majore, iar în unele cazuri, o altă actualizare era necesară pentru a repara problemele create de o actualizare anterioară, potrivit zonait.ro

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Dacia 500 Lastun FOTO RAR Vaslui (3) jpg
Maxim
image
image
image
image
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg