YouTube aduce noi modific─âri pe platform─â. Oricine se poate bucura ╚Öi de op╚Ťiunile Premium

YouTube lanseaz─â o nou─â func╚Ťie conceput─â pentru a ajuta utilizatorii s─â identifice cele mai populare p─âr╚Ťi ale unui videoclip pe care ├«l vizioneaz─â.

youtube jpg
YouTube introduce op╚Ťiunea de a vedea cele mai interesante momente din videoclipuri

Compania a transmis c─â adaug─â un grafic pe care oamenii ├«l pot utiliza pentru a localiza ╚Öi viziona cu u╚Öurin╚Ť─â cele mai urm─ârite p─âr╚Ťi ale unui videoclip, asta reprezent├ónd ceva care ar putea fi deosebit de util pentru videoclipurile ce sunt foarte lungi sau pentru cele ├«n care creatorul de con╚Ťinut nu ╚Öi-au etichetat diferitele sec╚Ťiuni, folosind instrumentele puse la dispozi╚Ťie de YouTube.

Noua func╚Ťie de pe YouTube, un ajutor pentru cei ce doresc s─â vad─â momentele amuzante din clipuri

Func╚Ťia era disponibil─â, anterior, drept un experiment pe care abona╚Ťii YouTube Premium ├«l puteau accesa de pe site-ul YouTube.com/New, dar, de data asta, va deveni disponibil─â pentru to╚Ťi utilizatorii, at├ót cei ce folosesc platforma ├«n mod gratuit, c├ót ╚Öi cei ce au un abonament pl─âtit la YouTube Premium.

Vezi ╚Öi Visul frumos s-a sf├ór╚Öit! Ultima problem─â care o s─â te fac─â s─â renun╚Ťi la YouTube

De altfel, creatorii de con╚Ťinut ├«╚Öi pot segmenta videoclipurile ├«n capitole, dar noul grafic ├«╚Öi propune s─â le permit─â utilizatorilor s─â parcurg─â orice videoclip pentru a g─âsi rapid p─âr╚Ťile cele mai interesante. Aceste segmente se pot corela cu locul ├«n care ar fi amplasate marcajele de timp stabilite de utilizatori, ├«n special ├«n cazul anumitor segmente video care devin virale, de exemplu.

image
Cum va ar─âta noua func╚Ťie de pe YouTube / Sursa: Google - YouTube

├Än plus, func╚Ťia i-ar putea ajuta pe utilizatori s─â ajung─â mult mai repede c─âtre p─âr╚Ťile utile din videoclipuri sau c─âtre segmentul care are parte de cea mai mult─â ac╚Ťiune, de exemplu, golul marcat de un juc─âtor, ├«n timpul unui meci de fotbal.

De asemenea, o alt─â caracteristic─â pe care YouTube o preg─âte╚Öte are ├«n vedere repet─ârile pe care le po╚Ťi da unui videoclip. Acum, folosind noul sistem preg─âtit de companie, o s─â po╚Ťi da replay unui videoclip de c─âte ori dore╚Öti, f─âr─â a mai fi nevoie s─â ape╚Öi pe butonul desemnat special.

Vezi ╚Öi YouTube aduce noi modalit─â╚Ťi de a face bani ├«n timp ce te distrezi

Anterior, utilizatorii puteau face asta prin intermediul unei extensii a browserului sau, de altfel, prin intermediul unei platforme externe, care nu era afiliat─â YouTube. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina d─ânil─â jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg