YouTube aduce noi modificări pe platformă. Oricine se poate bucura și de opțiunile Premium

Ultima actualizare:

YouTube lansează o nouă funcție concepută pentru a ajuta utilizatorii să identifice cele mai populare părți ale unui videoclip pe care îl vizionează.

YouTube introduce opțiunea de a vedea cele mai interesante momente din videoclipuri
YouTube introduce opțiunea de a vedea cele mai interesante momente din videoclipuri

Compania a transmis că adaugă un grafic pe care oamenii îl pot utiliza pentru a localiza și viziona cu ușurință cele mai urmărite părți ale unui videoclip, asta reprezentând ceva care ar putea fi deosebit de util pentru videoclipurile ce sunt foarte lungi sau pentru cele în care creatorul de conținut nu și-au etichetat diferitele secțiuni, folosind instrumentele puse la dispoziție de YouTube.

Noua funcție de pe YouTube, un ajutor pentru cei ce doresc să vadă momentele amuzante din clipuri

Funcția era disponibilă, anterior, drept un experiment pe care abonații YouTube Premium îl puteau accesa de pe site-ul YouTube.com/New, dar, de data asta, va deveni disponibilă pentru toți utilizatorii, atât cei ce folosesc platforma în mod gratuit, cât și cei ce au un abonament plătit la YouTube Premium.

Vezi și Visul frumos s-a sfârșit! Ultima problemă care o să te facă să renunți la YouTube

De altfel, creatorii de conținut își pot segmenta videoclipurile în capitole, dar noul grafic își propune să le permită utilizatorilor să parcurgă orice videoclip pentru a găsi rapid părțile cele mai interesante. Aceste segmente se pot corela cu locul în care ar fi amplasate marcajele de timp stabilite de utilizatori, în special în cazul anumitor segmente video care devin virale, de exemplu.

Cum va arăta noua funcție de pe YouTube / Sursa: Google - YouTube
Cum va arăta noua funcție de pe YouTube / Sursa: Google - YouTube

În plus, funcția i-ar putea ajuta pe utilizatori să ajungă mult mai repede către părțile utile din videoclipuri sau către segmentul care are parte de cea mai multă acțiune, de exemplu, golul marcat de un jucător, în timpul unui meci de fotbal.

De asemenea, o altă caracteristică pe care YouTube o pregătește are în vedere repetările pe care le poți da unui videoclip. Acum, folosind noul sistem pregătit de companie, o să poți da replay unui videoclip de căte ori dorești, fără a mai fi nevoie să apeși pe butonul desemnat special.

Vezi și YouTube aduce noi modalități de a face bani în timp ce te distrezi

Anterior, utilizatorii puteau face asta prin intermediul unei extensii a browserului sau, de altfel, prin intermediul unei platforme externe, care nu era afiliată YouTube. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net