Visul frumos s-a sf├ór╚Öit! Ultima problem─â care o s─â te fac─â s─â renun╚Ťi la YouTube

28 aprilie 2022

YouTube a ├«nceput s─â testeze reclame pe Shorts, o func╚Ťie video pe care compania a introdus-o ├«n 2020, care este similar─â cu ceea ce ofer─â TikTok ╚Öi Instagram.

Compania experimenteaz─â, ├«n mod special, cu reclame ce au ├«n vedere instalarea de aplica╚Ťii ╚Öi alte promo╚Ťii, a declarat mar╚Ťi ╚Öeful de afaceri al Google, Philipp Schindler.

youtube logo png
Google introduce reclame pe YouTube Shorts

ÔÇ×Ne confrunt─âm cu un u╚Öor avans ├«n fa╚Ťa cre╚Öterii veniturilor, deoarece audien╚Ťa de videoclipuri de scurt─â durat─â cre╚Öte ca procent din timpul total pe YouTubeÔÇŁ, a spus Ruth Porat, CFO Alphabet. ÔÇ×Test─âm generarea de bani pe scurtmetraje, iar feedbackul ╚Öi rezultatele timpurii ale agen╚Ťilor de publicitate sunt ├«ncurajatoare.ÔÇŁ

Vezi ╚Öi YouTube aduce noi modalit─â╚Ťi de a face bani ├«n timp ce te distrezi

Potrivit Google, YouTube's Shorts generează aproximativ 30 de miliarde de vizualizări zilnice, de patru ori mai multe decât cele înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut.

YouTube introduce reclame, în ciuda creșterii veniturilor

├Äntre timp, cre╚Öterea veniturilor din reclame de pe YouTube a crescut, ajung├ónd la 6,86 miliarde de dolari, arat─â raportul s─âu privind c├ó╚Ötigurile din primul trimestru , dar aceasta a fost sub a╚Ötept─ârile anali╚Ötilor. Site-ul de streaming video spune c─â a fost, de asemenea, martor la o sc─âdere a anun╚Ťurilor cu r─âspuns direct, cum ar fi campaniile de instalare a aplica╚Ťiilor.

Vestea vine după ce YouTube a introdus, anul trecut, un fond de creatori de 100 de milioane de dolari pentru Shorts, sperând să-i ademenească pe creatori să-și folosească platforma.

YouTube a anun╚Ťat ├«n august c─â va pl─âti creatorii care realizeaz─â videoclipuri populare p├ón─â la 10.000 dolari pe lun─â. Compania, la acea vreme, o considera o modalitate alternativ─â la reclamele creatorilor pl─âtitori, ├«n timp ce compania a dezvoltat un program de monetizare pe termen lung, scalabil pentru ace╚Ötia.

Cite╚Öte ╚Öi Instagram, modific─âri la nivelul profilurilor. Cum s─â fixezi pozele preferate

De la apari╚Ťia TikTok, tot mai multe companii ├«╚Öi creaz─â propriul lor sistem asem─ân─âtor lui TikTok, ├«n ├«ncercarea de a mai capitaliza audien╚Ť─â de pe acel segment de public. A╚Öadar, avem TikTok pe Instagram, YouTube, Facebook ╚Öi, mai nou, Netflix.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg