YouTube Music, schimbări pentru Smart Downloads. Mai ușor, mai simplu, mai bun

YouTube Music a îmbunătățit aspectul aplicației cu o mică schimbare. Meniul de smart downloads al YouTube Music, în cea mai recentă versiune a aplicației, va identifica acum o nouă pictogramă, care are rolul să înlocuiască veche pictogramă sub formă de fulger. 

YouTube Music face modificări importante pentru Smart Downloads
YouTube Music face modificări importante pentru Smart Downloads

Noua pictogramă va fi valabilă doar pentru smart downloads, în urma actualizării cu versiunea 5.02.50 a YouTube Music, pe Android. Funcția Smart Downloads a fost lansată în anul 2019, iar aceasta le-a permis utilizatorilor să asculte muzica lor preferată, chiar dacă sunt offline sau într-un avion.

Ce noutăți aduce noua versiune a YouTube Music

Noile funcții ale YouTube Music fac parte din lista de evoluții pe care Google o dorește. Odată cu noile modificări, YouTube Music a trecut de la un fulger la o pictogramă nouă, modernă, pentru smart downloads. 

Aplicația va fi reîmprospătată cu ceea ce este stocat în fiecare noapte când sunteți conectat la Wi-Fi, după ce ați activat funcția amintită anterior.

Citește și Obișnuiești să folosești YouTube pe iPhone? Lipsa unei funcții de pe Android afectează toți utilizatorii

Pentru a activa Smart Downloads, trebuie să mergeți în Setări > Bibliotecă și descărcări și selectați câte melodii doriți. De asemenea, dispozitivul trebuie să aibă o durată de viață a bateriei de peste 40% pentru a funcționa fără probleme.

Utilizatorii vor vedea o notificare de sistem atunci când descărcările sunt actualizate în fundal. Această modificare va apărea pe pagina Descărcări, aflată  lângă albume și playlist-urile și mixtape-urile offline.

De asemenea, melodiile descărcate manual vor apărea marcate cu o bifă.

Mai mult, YouTube Music a adus și câteva funcții noi, cu câteva zile în urmă , care îmbunătățește algoritmul funcției radio pentru a arăta mai mulți artiști.

Vezi și YouTube... and chill? Noua modificare a platformei care va pune bețe în roate lui Netflix

În plus, YouTube pare să aibă, de asemenea, planuri de a lupta împotriva giganților din industrie în spațiul podcastului, inclusiv Apple și Spotify. Recent, Spotify s-a afirmat prin planurile lor de a introduce podcasturile video direct în aplicația lor, o mișcare care ar putea amenința dominația YouTube în acest segment de podcasturi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net