Temperaturi neobișnuite și în martie, după ce februarie a bătut recordul cu maxima de 22 de grade

Luna februarie se încheie în aceeași notă, cu temperaturi mult peste normalul unei luni de iarnă. Meteorologii anunță zile cu 20 de grade Celsius pentru restul lunii pe care o traversăm. Nici luna martie nu se va încadra în limitele obișnuite de temperatură. Vremea va fi ciudată și va împărți țara în două. Vor fi valori peste medie și în același timp va ploua torențial în regiuni diferite.

image

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți, 20 februarie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, până pe 18 martie. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în toată țara, iar în unele zone vor fi perioade în care va ploua abundent, potrivit antena3.ro. În primele zile ale lunii martie, maximele vor fi de 19 grade, însă vremea se va răci treptat.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19-26 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord-vest a țării, apropiat de cel normal în regiunile vestice și în general deficitar în restul teritoriului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26 februarie-4 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, sudice, dar mai ales în zona submontană a Olteniei și Munteniei, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 4-11 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11-18 martie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, au precizat meteorologii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net