Tragedie cumplită în Vâlcea. O femeie de 26 de ani, soțul de 32 și copilul de 7ani au fost găsiți morți

Descoperire înfiorătoare într-o localitate din județul Vâlcea. Poliția a fost alertată în prima zi de Crăciun după ce în baia unei locuințe din localitatea Vaideeni au fost găsite trupurile a doi adulți și un copil. Este vorba de o familie, mama, tatăl și copilul acestora. Potrivit presei locale, bărbatul este nepotul viceprimarului din localitate.

image

Găsiți fără suflare în baie

Localitatea Vaideeni este înmărmurită de când tânăra familie Ichim a fost găsită fără suflare. În ziua de Crăciun, tatăl bărbatului, îngrijorat pentru că nu răspundeau la telefon a mers la locuința acestora. Aici a dat peste o imagine greu de descris. Cei trei, mama, tatăl și copilul lor erau prăbușiți inconștienți în baie.

Omul a sunat la 112. La locul tragediei au ajuns un echipaj de pompieri și polițiștii.

„Cu puțin timp în urmă am fost solicitați să intervenim pentru deblocarea unor persoane, posibil intoxicate, în localitatea Vaideeni Vâlcea, sat Marița.

Au fost alocate la intervenție o autospecială pentru stingere cu apă și spumă (ASAS) din cadrul Punctului Local de pompieri militari Horezu și un echipaj SMURD din cadrul Stației Grădiștea, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ)”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.

Tinerii părinți și copilul lor, sfârșit tragic

Niciunul dintre membrii familiei nu mai prezenta semne vitale. Toți trei erau decedați. Este vorba despre o femeie de 26 de ani, soțul ei de 32 de ani și copilul de 7 ani. Vestea morții celor trei a șocat întreaga comunitate.

Din nefericire, la locul evenimentului s-au descoperit trei victime - un minor și doi adulți (cel mai probabil membri ai aceleiași familii - n.red.), care prezentau leziuni incompatibile cu viața. A fost declarat decesul de către echipajul SAJ. Cauza probabilă: intoxicare cu monoxid de carbon”.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”.

Din primele informații instalația de gaz din locuință ar fi fost defectă și aceasta ar fi cauza nenorocirii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net