Vânătoare fatală în Ajunul Crăciunului. Un bărbat de 34 de ani a sfârșit împușcat în gât

Tragedie în Ajunul Crăciunului. Un bărbat de 34 de ani, care se afla la o partidă de vânătoare cu prietenii a murit după ce a fost împușcat accidental în gât. Tânărul a suferit o rană gravă și nu a supraviețuit.

pusca vanatoare jpg

Ultima vânătoare

Bărbatul era un vânător pasionat. Împreună cu câțiva camarazi au organizat o partidă de vânătoare în satul Piscuri, din comuna Plopșoru, județul Gorj. Un vânător a tras un foc cu pușca din dotare într-un coleg. Acesta a fost confundat cu un animal, spun surse de la fața locului, scrie Gorj Express. Glonțul l-a nimerit pe tânărul de 34 de ani și a fost grav rănit în zona gâtului.

Când au realizat ce s-a întâmplat camarazii bărbatului împușcat au sunat la 112. Un elicopetr SMURD a ajuns la fața locului și l-a preluat pe rănit. Din păcate, însă, acesta nu a supraviețuit rănii foarte grave.  Echipajul medical a declarat decesul bărbatului.

„Paznicul fondului de vânătoare Razvan din Piscuri, având autorizație legală la porc, el stând pe poziție, a tras cu pușca în numitul Costescu Marinel, un foc de armă, nimerindu-l chiar în gât, glonțul fiindu-i fatal. Acesta a fost preluat de un elicopter Smurd chiar din pădure, dar între timp acesta a decedat.”

Ce spun polițiștii

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

”La data de 24 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați cu privire la producerea unui incident în satul Piscuri, din comuna Plopșoru, județul Gorj.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unei partide de vânătoare, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost împușcat accidental de către un alt vânător.

În urma sesizării, la fața locului a ajuns un elicopter SMURD, care a declarat decesul bărbatului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Bărbatul ucis se numește Marinel Costescu, avea 34 de ani și este de loc din Rovinari, județul Gorj. Familia lui este în stare de șoc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net