Suma record obținută de o femeie care și-a dat în judecată fostul iubit: „Vânătoare fericită”

O femeie din Texas a fost despăgubită cu 1,2 miliarde de dolari după ce juriul i-a dat câștig de cauză într-un proces de hărțuire împotriva fostului său iubit. Mai exact, bărbatul publicase fotografii intime cu ea pe internet fără acordul acesteia, iar juriul a concluzionat că femeia a fost victima pornografiei non-consensuale.

O femeie din Texas a fost despăgubită cu 1,2 miliarde de dolari
O femeie din Texas a fost despăgubită cu 1,2 miliarde de dolari

O femeie din Texas a fost despăgubită cu 1,2 miliarde de dolari

Procesul a fost intentat în 2022 după ce fostul iubit al femei a publicat poze intime cu ea cu scopul de a o „înjosi public” în semn de răzbunare deoarece s-au despărțit. Cei doi au început o relație în 2016, iar de-a lungul relației femeia i-a trimis mai multe poze intime bărbatului. După ce s-au despărțit în 2021 acesta a publicat imaginile respective pe diferite site-uri web pentru adulți, dar și platforme de socializare fără a-i cere acordul.  

Pe lângă aceasta, el a fost incriminat că a avut acces la telefonul, conturile de socializare și e-mailul femeii, chiar și la sistemul de supraveghere al casei mamei sale, pe care l-a utilizat pentru a o urmări. Mai mult, acuzatul se pare că i-a transmis un mesaj femeii în care se dă de gol: „Îți vei petrece restul vieții încercând și nereușind să te ștergi de pe internet. Toți cei pe care îi vei întâlni vreodată vor auzi povestea și vor căuta. Vânătoare fericită".

Avocații femeii argumentează că fostul partener al acesteia a distribuit imaginile cu intenția de a induce o situație de abuz psihologic, violență domestică și agresiune sexuală." El nu a apărut în fața instanței, delegând reprezentarea sa unui avocat, conform informațiilor furnizate de presa americană. Ca rezultat, a fost obligat să achite femeii suma de 200 de milioane de dolari pentru suferința mentală și 1 miliard de dolari în daune morale.

Avocații femeii au susținut că acesta este un caz victorios pentru persoanele care se confruntă cu astfel de abuzuri sexuale bazate pe imagini. Mai mult, aceștia au cerut o despăgubire mare pentru a descuraja pe viitor acest comportament. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net