Daniel Onoriu, replică dură pentru Isabela: „Eu abia aștept să divorțez și tu mă acuzi că fac manevre la Judecătorie?!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu a luat foc după ce, încă soția sa, Isabela, l-a acuzat că ar pune bețe-n roate divorțului dintre ei, care nu a început nici acum. Pilotul, aflat în continuare în arest la domiciliu, a făcut declarații tranșante, în exclusivitate pentru Click! Onoriu spune că, dimpotrivă, vrea să scape cât mai repede de Isabela!

În luna septembrie a anului trecut, Isabela Onoriu, a anunțat că divorțează de soțul său, pilotul Daniel Onoriu, motivul fiind reprezentat de faptul că nu se mai înțeleg. Decizia a surprins, căci Isabela îi fusese alături lui Onoriu, pe perioada celor trei luni, cât a stat în comă pe patul de spital.

Între timp, pilotul, a încălcat ordinul de restricție cerut chiar de soția lui, aflându-se și în  prezent în arest la domiciliu.

Nici până acum, însă, nu a avut loc nici măcar primul termen în procesul de divorț. Isabela, care între timp și-a făcut un nou iubit ce o răsfață prin vacanțe de lux, l-a acuzat, zilele trecute pe pilot, că ar pune bețe-n roate divorțului și că ar încerca să influențeze decizia judecătorilor.

Onoriu i-a dat o replică dură Isabelei, chiar din arestul la domiciliu.

Daniel Onoriu: „Ce putere am eu la Judecătorie?”

Eu abia aștept să divorțez și ea mă acuză pe mine că fac manevre la Judecătorie?! Pai, ce putere am eu la Judecătorie?”, a declarat pilotul, în exclusivitate pentru Click!

Daniel Onoriu spune că, dimpotrivă, își dorește să divorțeze cât mai repede de cea care i-a fost soție timp de șase ani de zile.

Eu am stat în comă anul trecut două luni și mi s-a șters memoria! Cine e fosta mea soție?! M-au sunat niște prieteni să-mi spună că o țărăncuță din Roșiori de Vede ar fi amanta mai multor bărbați (am primit și poze), iar cel mai important pentru ea e un grasuț de 160 kg (fost polițist), care cică o duce în excursii și îi plătește o biată chirie. Acesta ar fi și căsătorit de vreo 30 de ani și cu trei copii, și culmea și cu ordin de protecție ca mine. 

„Să aibă răbdare doamna Isabela, totul se plătește în fața legii”

Respectiva, cică, ar fi fost soția mea. În rest, nu știu să vă dau alt detaliu. Pentru alte informații despre divorț, contactați Judecătoria, nu pe mine. Să aibă răbdare doamna din Roșiori, totul se plătește în fața legii, nimeni nu scapă”, a mai declarat Daniel Onoriu, pentru Click!

Onoriu se află de șase luni în arest

Tribunalul București a decis miercuri, 12 aprilie, să prelungească măsura arestului la domiciliu în cazul lui Daniel Onoriu, cu încă o lună. Decizia judecătorilor îl nemulțumește total pe pilotul de raliuri, mai ales că îl așteaptă și procesul de divorț.

Fostul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, a fost arestat, după ce a încălcat ordinul de restricție al soției sale, Isabela Onoriu. El stat 30 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să îl plaseze în arest la domiciliu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net