O nouă lovitură pentru Daniel Onoriu, după separarea de soția sa, Isabela. Ce au decis judecătorii

Daniel Onoriu, faimosul pilot de raliuri, nu mai scapă de probleme! După ce a fost obligat de către instanță să rămână de luni bune în arest la domiciliu, când a încălcat ordinul de restricție cerut de către soția sa, autortiățile au luat o nouă decizie în cazul său! Din nefericire pentru pilot, această hotărâre nu îi este deloc favorabilă! Află alături de Click! ce s-a decis în cazul acestuia!

Daniel Onoriu a primit o nouă lovitură de la instanță / foto: PRO TV
Daniel Onoriu a primit o nouă lovitură de la instanță / foto: PRO TV

Daniel Onoriu a încălcat, în urmă cu ceva luni bune, ordinul de restricție pe care soția sa, Isabela, la solicitat pe numele bărbatului. Problemele au început încă din noiembrie anul trecut, când acesta a intrat în vizorul autorităților pentru nerespectarea ordinului de restricție.

Iar judecătorii nu au stat deloc pe gânduri, hotărând că se impune reținerea în închisoare a lui Daniel Onoriu, unde a stat o lună de zile. Apoi, instanța a revenit asupra deciziei, comutând decizia în arest la domiciliu. Problemele cu legea continuă pentru faimosul pilot.

Potrivit fanatik, instanța o hotărât extinderea perioadei de arest la domiciliu cu încă o lună, iar Daniel Onoriu este nevoit să rămână în casa sa până pe 10 mai. Judecătorii ar fi luat această decizie deja cu 2 săptămâni în urmă, pe 4 aprilie, iar hotărârea este una definitvă.

Daniel Onoriu și soția sa nu sunt încă divorțați

Pilotul de raliuri și soția sa, Isabela, nu sunt încă divorțați, deși actele deja sunt în pregătire. Cei doi s-au hotărât să se despartă de ceva vreme, mai precis din toamna anului trecut, însă doresc ca divorțul lor să fie făcut cu atenție, la tribunal. Din cauza acestui fapt, problemele dintre cei doi sunt forțate să se prelungească, cel puțin până când Daniel Onoriu va scăpa de măsura arestului la domiciliu.

Soția acestuia spune că așteaptă cu nerăbdare să finalizeze divorțul, însă declară că nu îi poartă pică soțului ei și că nu va vorbi în mod negativ despre acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net