Daniel Onoriu, veste îngrozitoare! Pilotul va sta încă 30 de zile în arest la domiciliu

Ultima actualizare:

Nu se mai termină coșmarul pentru Daniel Onoriu! În urmă cu două săptămâni instanța de judecată a decis prelungirea arestului la domiciliu pentu pilotul de raliuri. Onoriu este privat de libertate din noiembrie, anul trecut, după ce a încălcat ordinul de restricție, impus de către soția sa Isabela, cu care se află în divorț.

Daniel Onoriu e arestat de mai bine de patru luni, mai precis din luna noiembrie a anului trecut, atunci când a ajuns după gratii. Pilotul a stat o perioadă în arestul Poliției, după care, înainte de Sărbători, a fost plasat în arest la domiciliu.

În urmă cu două săptpmâni, mai precis pe 6 februarie, instanța i-a mai dat o lovitură.

Pilotul de raliuri va mai sta încă 30 de zile închis în casă, aceasta ca urmare a încălcării ordinului de restricție emis pe numele său și cerut chiar de către încă soția sa, Isabela Onoriu.

Pilotul e privat de libertate de patru luni!

În baza art. 222 alin.2 C.proc.pen. rap. la art. 218 C.proc.pen., admite propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 11070/P/2022.

Dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu luate fa?ă de inculpatul ONORIU DANIEL CĂTĂLIN, …, prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti nr. 847/13.12.2022, pronunţată în dosarul nr. 60593/299/2022, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 11.02.2023 până la data de 12.03.2023 inclusiv. În baza art. 275 alin.3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 06.02.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Avocații lui Onoriu au contestat decizia judecătorilor, însă aceasta i-a fost respinsă ca fiind nefondată. Mai mult, pilotul de raliuri se vede obligat să plătească și suma de 200 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 12 martie, atunci când se va afla dacă pilotul va fi pus în libertate.

Daniel Onoriu a fost plasat în arestul Poliției pe 10 noiembrie 2022, după ce a încălcat ordinul de restricție solicitat de Isabela, femeia care i-a fost soție 6 ani și cu care acum se află în plin divorț.

Anul trecut, pilotul de raliu a scăpat ca prin minune cu viață, după ce a stat 55 de zile în comă la Spitalul Floreasca, în urma unei operații de gastric sleeve suferită în Turcia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net