Onoriu se luptă cu depresia: „M-a vândut pentru o excursie, o chirie amărâtă și-o mașină de împrumut!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu e în depresie după ce Isabela l-a părăsit în plin divorț pentru un alt bărbat, cu care a fugit în Thailanda. Pilotul s-a dezlănțuit la adresa nevestei lui.

cub daniel onoriu png

Daniel Onoriu a intrat într-o depresie cruntă zilele acestea. Vestea că soția lui Isabela, pentru care a făcut 30 de zile de pușcărie, plus încă alte 30 petrecute în arest la domiciliu, și-a găsit un alt bărbat și a fugit cu el în Thailanda, l-a dărâmat.

Vezi și: Onoriu, revoltat după ce Isabela a fugit în Thailanda cu alt bărbat: „Eu sunt arestat în casa noastră și tu ești într-o țară exotică cu altul?!”

Onoriu nu mai tace și îi adresează soției sale, aflată încă în vacanță cu iubitul potent financiar, cuvinte cât de poate de grele și vorbe de ocară. Onoriu nu se aștepta să primească o așa lovitură din partea Isabelei, cu care se află în plin proces de divorț.

Pentru mine femeia asta e ca și cum nu a fost. Îmi este rușine de ceea ce face, când văd poze cu ea în care își arată fundul și m-am săturat să mă sune prietenii mei, care 5 ani au fost și prietenii ei, și care mă întreabă ce are Isabela de se dezbracă pe Facebook sau să-mi spună că are un comportament de femeie care vrea să agațe.”, a spus Onoriu, pentru Click!.

Daniel Onoriu: „Se plimbă prin Thailanda ca o femeie ușoară! E o jucărie sexuală!”

Toți sunt dezamăgiți de ea că, în loc să mă îngrijească pentru că sunt un om care a suferit cumplit, după două luni de comă și 4 luni de terapie intensivă ea se plimbă prin Thailanda ca o femeie ușoară. Eu îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat viață și îi mulțumesc din suflet că m-a scăpat de această femeie care rămâne în istoria acestei țări pentru că si-a băgat soțul la pușcărie 34 de zile, după câteva luni după ce a ieșit din comă.

Tuturor, prietenilor mei dar și familiei mele ne-a demonstrat că a stat pe lângă mine doar pentru bani și, cum m-am blocat financiar, a și plecat. 5 ani a avut în conturi sute de mii de euro din partea mea pentru că îmi era soție, iar acum atârnă la un străin pentru 3 lei”, a tunat și a fulgerat Daniel Onoriu, pentru Click!.

Acesta își continuă tirada la adresa încă soției sale, care, spune el, l-ar fi vândut pe vacanțe exotice și mașini de lux. Onoriu e cu nervii la pământ, în timp ce Isabela e răsfățată de noul iubit într-un paradis exotic.

Isabela s-a ales și cu o mașină de fițe împrumut de la noul bărbat din viața ei, cu care defilează țanțoșă prin oraș.

„Mi-e rușine mie de ea cum își arată fundul ca să agațe!”

Din păcate, femeia asta m-a vândut pentru o excursie, o chirie amărâtă și o mașină, pe care o are cu titlul de împrumut și un bărbat care e un străin! Eu am fost soțul ei 5 ani, i-am arătat respectul cuvenit unei soții, dar ea m-a părăsit crezând că nu-mi voi mai reveni niciodată după trauma pe care am suferit-o! Eu o să-mi îndeplinesc visele pe care le aveam cu ea, iar unul din ele e să-mi fac un hotel în Zanzibar și o să-l fac acum cu o altă femeie.

Îi urez o viață frumoasă alături de bărbații pe care o să-i aibă în viața ei și o sfătuiesc să nu se mai facă de râs pe rețelele de socializare pentru că e rușinos tare! A fost doamna Onoriu 5 ani, iar pozele pe care le postează, mie personal, îmi demonstrează că acel bărbat care e acum în viața ei o tratează ca pe o jucărie sexuală și nu îi pasă că ea postează fotografii ca o femeie disperată care vrea să atragă și alți bărbați, care să o sponsorizeze arătându-și fundul în orice fotografii!”, a mai declarat pilotul, în exclusivitate, pentru Click!.

La întoarcerea din Thailanda, Isabela și Daniel Onoriu urmează să se întâlnească, față în față, la tribunal, pentru desfacerea căsătoriei. Cei doi au rezistat împreună doar șase ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net