Un celebru actor de la Hollywood deschide un hotel pe litoralul Mării Negre

Ultima actualizare:

Două hoteluri care se vor deschise la doi pași de România sunt legate de numele celebrului actor Robert de Niro. Una dintre cele mai mari companii hoteliere la care De Niro este co-proprietar va deschide două unități hoteliere, una dintre ele situată pe litoralul Mării Negre. Va fi la o aruncătură de băț de granița cu România.

Hotelurile lui Robert de Niro, la doi pași de România

între Marea Neagră și o pădure de pini jpg

Celebrul actor Robert De Niro, în calitate de co-proprietar al unei mari companii hoteliere, urmează să deschidă două hoteluri de lux în Bulgaria, dintre care unul pe litoralul Mării Negre, la Varna, iar celălalt într-o clădire istorică din Sofia, scrie Adevărul.

Nobu Hospitality, compania hotelieră cu sediul în SUA la care Robert De Niro este co-proprietar, este cunoscută pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux.

 Operatorul hotelier local GHV-Dolphins și-a dorit să aducă renumitul brand Nobu în Bulgaria. Parteneriatul cu compania hotelieră americană va oferi servicii pentru turiștii cu pretenții și exigenți care caută lux și ospitalitate de neegalat.

Nobu Hospitality are 38 de hoteluri în toată lumea

Prin cele două hoteluri din Bulgaria, Nobu Hospitality, care a fost fondată în anul 1994, vrea să-şi consolideze prezenţa în Europa.

Compania la care Robert De Niro este co-proprietar s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux.

Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe excepționale în destinații de top, potrivit Novinite.

Expansiunea în Bulgaria marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Nobu Hospitality, consolidându-și și mai mult prezența în Europa și oferind călătorilor din Bulgaria o oportunitate de a se răsfăța cu amestecul caracteristic al mărcii de lux, excelență culinară și servicii impecabile.  

Robert de Niro este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al Premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari și mai influenți actori din toate timpurile având la activ roluri în peste 90 de filme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net