Un cunoscut medic din București a spart casa fostei iubite, tot medic, și a furat 35.000 de euro. Suma uriașă găsită la percheziții

Un cunoscut medic estetician de la spitalul Elias și care ar deține și o clinică specializată în intervenții chirurgicale de remodelare corporală, a fost reținut sub acuzația de furt calificat. Bărbatul ar fi spart casa fostei iubite și a furat suma de 35.000 de euro. Polițiștii au descins la domiciliul său unde au găsit suma de bani sustrasă. Medicul a fost reținut.

Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock

Medicul a păstrat cheile după despărțire

Medicul Andrei Gregorian, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat. El a intrat în casa fostei iubite, medicul plastician Marinela Chiriac, tot de la Spitalul Universitar de Urgență „Elias” și a sustras o sumă mare de bani.

Cei doi au fost împreună o vreme, dar când s-au despărțit Andrei Gregorian a păstrat cheile locuiței, relatează Gândul. Pe data de 26 septembrie, când nu era nimeni acasă, Gregorian a pătruns în locuință cu ajutorul cheilor pe care le păstrase și ar fi luat cu el 35.000 de euro.

„În fapt, la data de 26 septembrie 2023, Secția 5 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustrași 35.000 de euro, din locuința sa situată în Sectorul 1.

Din cercetările și investigațiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani”, a transmis poliția.

Doctorița a constat lipsa banilor și a depus imediat o reclamație la Secția 5 de Poliție.

În casa medicului s-a găsit o sumă uriașă de bani

La data de 3 octombrie, polițiștii au descins în atât în locuința medicului, cât și la clinica acestuia. În urma percheziției domiciliare, s-au găsit și ridicat, potrivit anchetatorilor, aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Andrei Gregorian a fost condus la sediul poliției unde, pe baza probelor obținute de polițiști, a fost, reținut și urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă, pentru furt calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net