Un polițist băut și drogat cu canabis și amfetamină a dat cu mașina peste o femeie, apoi a încercat să scape

Ultima actualizare:

Se înmulțesc accidentele provocate de șoferi sub influența alcoolului, dar și a drogurilor. De data aceasta chiar un polițist a fost depistat drogat și băut la volan, din păcate după ce a provocat un accident. O femeia a fost lovită de mașina polițistului care conducea haotic. Inițial, incidentul rutier a fost anunțat către autorități ca fiind provocat de o șoferiță.

image

Polițistul a încercat să scape

Polițistul are 21 de ani și este autorul unui accident pe care l-a provocat pe o stardă în Caracal. El a lovit cu mașina o femeie de 33 de ani, potrivit informațiilor transmise, marți, de Poliția Olt.

Inițial, poliția a fost informată că altcineva a provocat accidentul, o femeie de 24 de ani. 

„În jurul orei 05:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt”, a transmis IPJ Olt.

După mai multe verificări, oamenii legii au stabilit că la volan nu era femeia de 24 de ani despre care li se spusese inițial, ci un tânăr de 21 de ani.

„Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt”, a precizat Poliția.

Polițistul, băut și drogat cu „două substanțe psihoactive”

Șoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest cât și cu apartul drugtest și a ieșit pozitiv la ambele. Cu alte cuvinte înainte de a se urca la volan, a băut și a consumat droguri. El a a fost depsitat pozitiv la canabis și amfetamină, iar aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, a transmis IPJ Olt,.

Potrivit surselor, șoferul este un polițistul de 21 de ani care lucrează în structurile de poliție ale Poliției Constanța. În momentul accidentului, în mașină se mai aflau doi tineri, amândoi elevi la școala de agenti de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina.

Femeia de 33 de ani a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal, iar Poliția a întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Sâmbătă, o femeie din Popești Leordeni a fost ucisă de un șofer care a pierdut controlul volanului și a intrat în mai multe mașini parcate. Femeia se afla între două vehicule în fața porții pentru a-și ridica tortul pe care îl primise de ziua ei. Șoferul care a provocat accidentul este un colonel în rezervă, fost șef al BCCO și era băut și drogat.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net