Vești bune din partea unei companii aeriene. Din acest an vor fi disponibile două noi zboruri spre o țară des frecventată de români

Deschiderea noului terminal T4 de la Aeroportul Internaţional Iaşi ar urma să aducă şi curse noi operate de companiile aeriene. Operatorul aerian Eurowings, parte a grupului Lufthansa, a inclus în sistemul de rezervări de anul acesta noi zboruri spre Germania: Iaşi-Dusseldorf și Iași-Stuttgart, curse care vor fi operaționale de la începutul lunii mai.

Două noi zboruri, spre Germania, vor fi disponibile / Foto: Arhiva Click!
Două noi zboruri, spre Germania, vor fi disponibile / Foto: Arhiva Click!

De la începutul lunii mai 2024, vor fi operaţionale curse ale companiei Eurowings, mai precis zboruri spre Germania care, în prezent, nu sunt disponibile. Este vorba despre două zboruri de pe Aeroportul Iași către destinațiile Dusseldorf și Stuttgart.

De altfel, au fost puse deja bilete în vânzare pentru această ruta Iaşi- Dusseldorf, operată din data de 1 mai 2024, preţul plecând de la 99.99 euro per pasager. Zborul va dura 2 ore şi 40 de minute. Pentru ruta Iaşi-Stuttgart, cu o durată de 2 ore şi 25 minute, un bilet va costa 49.99 euro.

În perioada 14 iunie – 14 iulie, va avea loc Campionatul European de Fotbal

Vor fi câte două zboruri săptămânale către ambele destinații: miercuri și duminică către Dusseldorf, iar lunea și vinerea către Stuttgart. Primele zboruri sunt programate la începutul lunii mai, și pot fi făcute rezervări inclusiv pentru luna octombrie 2024, scopul zborurilor spre Germania de la Iași vine și în contextul în care, în perioada 14 iunie – 14 iulie, în această țară va avea loc Campionatul European de Fotbal, ediție la care România s-a calificat, relatează apix.ro.

În prezent, la Aeroportul Internaţional Iaşi sunt disponibile curse efectuate de către Wizz Air, Tarom, HiSky, Ryanair și se poate zbura spre alte două destinații din Germania, Berlin și Dortmund, unde, de asemenea, vor avea loc meciuri de fotbal ale naționalelor în vara anului 2024.

Operatorul aerian Eurowings, o companie low-cost, parte a grupului Lufthansa, cu sediul central în Dusseldorf, este o premieră pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Compania aeriană deține 82 de aeronave, toate Airbus. Din 2016, Eurowings este unul dintre sponsorii clubului de fotbal Borusia Dortmund.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net