Probleme mari pe unul dintre cele mai importante aeroporturi din România. Ce s-a întâmplat cu zborurile

Prima ninsoare, primele probleme! Traficul aerian a fost afectat puternic pe un mare aeroport din țara noastră, unde, din cauza ninsorilor și a viscolului, avioanele au chiar întârzieri uriașe! Se pare că un zbor a ajuns să înregistreze chiar și 845 de minute de întârziere!

Zăpada face probleme în România
Zăpada face probleme în România

Totul se petrece pe Aeroportul Internațional din Iași, iar reprezentanții instituției deja au comunicat faptul că, datorită condițiilor meteo nefavorabile, mai multe curse aeriene au întârzieri însemnate, fie, în cel mai bun caz, redirecționate către aeroportul Suceava. Desigur, având în vedere vremea extrem de proastă, există și unele curse care au fost anulate complet.

Reprezentanții Aeroportului Internațional din Iași au anunțat că un zbor anume a înregistrat, din păcate, întârzieri de nu mai puțin de 845 de minute! Ar fi vorba despre cursa ce venea de la Bergamo (Italia) spre Iași, zbor ce este operat de către cei de la Ryanair. Se pare că zborul a fost redirecționat către Aeroportul Otopeni, din Capitală.

Probleme mari din cauza ninsorii

Din păcate, aceasta nu a fost singura cursă unde s-au înregistrat probleme serioase. Se spare că zborul de la Bruxelles a fost redirecționat către Aeroportul Suceava, în timp ce cursa de la Billund, ambele operate de către cei de la Wizz Air, a fost redirecționat către aceeași destinație. În același timp, cursa de la Viena, ce se îndrepta spre Iași, nici măcar nu a mai decolat.

„Pentru a asigura condiţii optime de aterizare-decolare, echipele noastre sunt permanent la datorie şi intervin pe toate suprafeţele de mişcare cu utilajele de deszăpezire din dotare. În acelaşi timp, mai pot apărea întârzieri ca urmare a acţiunilor de degivrare a aeronavelor, operaţiune obligatorie înainte de decolare, când se înregistrează temperaturi de îngheţ”, au transmis cei de la Aeroportul Internațional din Iași, conform sursei citate.

De asemenea, ei au mai recomandat călătorilor să țină legătura cu operatorii aerieni, deoarece și alte zboruri pot fi afectate de către condițiile nefavorabile de vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net