Bărbat din Neamț, arestat după ce i-a dat fostei iubite foc la casă. Totul a pornit de la gelozie

2024 a început în forță pentru autoritățile din Neamț, care au fost nevoite să aresteze un bărbat acuzat că ar fi dat foc casei fostei sale iubite. Fapta tulburătoare ar fi avut loc chiar în prima zi a anului, pe 1 ianuarie.

Cazul șocant a avut loc în Neamț
Cazul șocant a avut loc în Neamț

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că fapta ar fi avult loc undeva în ultimele zile ale anului preceden,t iar pe 1 ianuarie, autoritățile au dispus arestarea bărbatului suspectat că ar fi comis acest gest incredibil. Se pare că acesta era gelos și nu accepta că fosta sa parteneră a decis să îl părăsăească și chiar a amenințat-o prin mesaje telefonice că îi va da foc la casă.

Apoi, pe data de 30 decembrie, în jurul orei 19:30, pompierii au fost chemați să intervină la un incendiu în comuna Bahna. Din păcate, se pare că incendiul a fost atât de puternic, încât locuința nu a mai putut fi locuită, iar în urma anchetei autorităților, s-a dovedit că focul fusese pus cu intenții criminale.

Caz șocant în Neamț

Se pare că suspectul autorităților este un bărbat în vârstă de numai 36 de ani, care a pătruns în imobilul fostei sale iubite și a declanșat incendiul. Potrivit informațiilor oferite, în cursul zilelor de 29 și 30 decembrie, acesta ar fi trimis mai multe mesaje de amenințare fostei sale partenere. Anchetatorii au reușit, încă din prima zi, să îl identifice pe bărbat, iar în cursul zilei următoare, el a și fost reținut de către autorități.

După ce a fost arestat, instanța a decis să dispună reținerea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, până pe 30 ianuarie 2024.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului A.Ş., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu 01.01.2024 şi până la data de 30.01.2024, inclusiv. Pronunţată în şedinţa din Camera de consiliu azi, 01.01.2024, în prezenţa inculpatului asistat de apărătorul din oficiu”, au hotărât cei de la Judecătoria Roman, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net