Cum să atragi bani cu nemiluita în viața ta. Ai nevoie doar de un pumn de sare

Există nenumărate tradiții și superstiții care ne promit bani și noroc, dacă ne punem încrederea în ele. Iar în această perioadă de început a anului, mulți români au grijă să nu rateze ocazia de a oferi o mână de ajutor destinului lor! Un banal ritual cu sare ar fi, potrivit superstițiilor, o cale rapidă prin care putem atrage bani în viața noastră!

Există nenumărate superstiții despre sare
Există nenumărate superstiții despre sare

De la nenumăratele tradiții care deja au devenit bine cunoscute de-a lungul țării, până la diversele sfaturi Feng Shui, există de-a lungul lumii nenumărate superstiții care ne promit că ne vor ajuta să ne îmbogățim rapid. Iar, mai ales în perioade precum este și aceasta, de început de ani, un număr mare de români încearcă să testeze aceste tradiții, în speranța că ele se vor dovedi eficace.

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la terra.com, se pare că există un ritual anume pe care îl putem face fie la începutul anului, ori la începutul oricărei alte luni, pentru a atrage bogăția în viața noastră!

Cum putem atrage banii în viața noastră, potrivit tradițiilor

Mai precis, tot ce trebuie să facem este să punem o linguriță de sare într-un pahar transparent, pe care îl vom umple cu apă. Sarea trebuie amestecată bine, iar apoi soluția trebuie lăsată vreme de o oră. Apoi, trebuie să ne clătim mâinile cu această apă cu sare, însă atenți! Lichidul nu trebuie aruncat, ci pus în alt recipient!

În timp ce ne clătim mâinile, suntem sfătuiți să repetăm fraza: „sarea mă va proteja și mă va ajuta să îmi înmulțesc banii”. Înainte să ne uscăm mâinile, apa cu sare trebuie turnată la o floare fie din curte, fie dintr-un ghiveci din casă.

Astfel, cel puțin potrivit superstițiilor care spun că sarea are efecte de purificare, cât și de protecție, am avea mai multe șanse de a atrage banii în viața noastră. Iar pentru românii care își pun încrederea în aceste metode, perioada de început a anului este perfectă pentru a testa diversele superstiții de pe glob.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net