VIDEO. Plan roșu de intervenție la Galați. Trei morți și 8 răniți, după un impact violent între un microbuz și o mașină

Ultima actualizare:

Accident cumplit în Galați, luni dimineața. Un microbuz cu pasageri s-a ciocnit violent cu un autoturism. 11 persoane au fost implicate în coliziune, iar trei dintre acestea au fost declarate decedate de echipajele medicale sosite la fața locului. A fost solicitat și un elicopeter SMURD . Autoritățile au activat planul roșu de interveție.

Un microbuz s-a ciocnit violent cu un autoturism, în Galați. Sursă foto: Captură video
Un microbuz s-a ciocnit violent cu un autoturism, în Galați. Sursă foto: Captură video

A fost solicitat și un elicoper SMURD 

Accidentul a avut loc luni dimineața, pe DN 25 Galaţi - Tecuci, în zona localităţii Independenţa, judeţul Galaţi, relatează Agerpres. A fost activat planul roșu de intervenție, iar la faţa locului au ajuns 7 autospeciale: o maşină de stingere, una de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu medic, un echipaj SMURD de prim ajutor, o autospecială pentru transport victime multiple, un elicopter SMURD şi 3 ambulanţe SAJ.

„Accident rutier cu victime multiple încarcerate în localitatea Independenţa. Se deplasează o autospecială de la G.I. Pechea, ambulanţa SMURD tip B şi C, ATPVM de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi şi 3 ambulanţe SAJ", transmite ISU Galaţi, potrivit Monitorul de Galați.

Echipajele de medici au constat decesul a trei persoane care se aflau în vehiculele implicate în accident. Alți opt oameni au suferit diferite traumatisme și sunt în evaluare medicală la locul evenimentului, anunţă IGSU.

Circulația este blocată

Potrivit Centrului Infotrafic, în accident au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Accidentul s-a produs la ora 7.05, la intrarea în comuna Independența.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a fost proeiectat într-un gard pe marginea șoselei și s-a rupt în două.

La data de 13 noiembrie 2023, la ora 07.05, pe DN 25, la intrare în localitatea Independența a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia trei persoane au decedat și alte opt au fost rănite”, a transmis Poliția Galați.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 8.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net