Caz șocant la un liceu din Bacău. Un elev a fost găsit spânzurat în toaletă

19 ianuarie 2024 10:34   Actualitate

Este anchetă la un liceu din Bacău, după ce un elev de 15 ani a fost găsit mort în baia unității. Un elev de clasa a IX-a a fost găsit mort, vineri, în toaleta căminului liceului la care învăța, în Bacău.Tragedia a avut loc în căminul Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău, iar primele indicii arată că băiatul s-ar fi sinucis din dragoste. A lăsat un bilet de adio.

Doborât de o dezamăgire sentimentală

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Bacău spun că băiatul s-a spânzurat, el lăsând și un bilet de adio din care reiese că băiatul și-a pus capăt zilelor în urma unei dezamăgiri sentimentale. Din păcate, nimeni nu a intuit că adolescentul are astfel de gânduri sinucigașe.

„Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Bacău a fost informat de conducerea Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău despre faptul că, în această dimineață, un elev de clasa a IX-a a fost găsit spânzurat în toaleta căminului unde era cazat”, a transmis ISJ Bacău potrivit unupetrotus.ro.

A fost solicitat un echipaj medical în speranța că băiatul mai poate fi salvat.

„A fost chemat imediat Serviciul Județean de Ambulanță, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca acesta să fie salvat. A fost anunțat și Inspectoratul Județean de Poliție, care a sosit la fața locului pentru a cerceta împrejurările care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.

Înainte de a recurge la gestul extrem, băiatul a lăsat un bilet

Primele indicii arată că tragicul incident a avut loc ca urmare a unei dezamăgiri sentimentale, fiind găsit și un bilet prin care elevul și-a explicat gestul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Bacău, citați de unupetrotus.ro

Poliția a dechis o anchetă și face cercetări la fața locului.

Potrivit unor surse, adolescentul și-ar fi anunțat intențiile sinucigașe prin cateva mesaje pe care le-a trimis de pe telefonul său. Deocamdată,   

Mai multe