Scandal la un liceu din Giurgiu. Părinții au dat 7.000 de euro pentru un after-party la care AlbertNBN a cântat versuri cu tentă sexuală și droguri

Ultima actualizare:

Scandal la un renumit liceu din Giurgiu! Părinții au dat 7.000 de euro pentru o petrecere, care s-a desfășurat după balul bobocilor, în care „artiștii” invitați au cântat despre consumul de droguri, au înjurat și au îndemnat prin versuri la perversiuni sexuale cu profesorii. Mulți dintre participanți nu au împlinit, încă, 14 ani.

Trapper-ul AlbertNBN a cântat versuri cu tentă sexuală și despre droguri / Foto: Instagram
Trapper-ul AlbertNBN a cântat versuri cu tentă sexuală și despre droguri / Foto: Instagram

Elevii unui liceu din Giurgiu sunt implicați într-un scandal uriaș, după o petrecere la care au luat parte. „Artiștii” invitați au cântat versuri despre droguri și au fost formulate îndemnuri la perversiuni sexuale cu cadrele didactice. Petrecerea, care s-a desfășurat după balul bobocilor, a fost plătită chiar de părinți și a costat undeva la 7.000 de euro. Mai grav este faptul că participanții nu au împlinit încă vârsta de 14 ani.

Printre trapperii invitați, s-a numărat și AlbertNBN, ale cărui versuri, cântate inclusiv la after-party, sună astfel: „Ia-ți-o pe sor'ta, frate, ți-am f...t-o iară / P... sunt, să-mi mâncați p..a de c....a / Sunt repetent, m..e, doamna profesoară / Nu mai merg, că am rămas a treia oară!", relatează Antena3.ro.

Alte versuri recitate de „bombardieri”, pline de vulgarități sunt: „Cichicean (Jackie Chan, n.r.), adu, c...e, nunceagul / Sunt din M6 și sunt Zorro cu briceagul / Am dat în el, l-a luat ambulanța cu sacul / Să-mi bag p..a, era băiat bun, săracul!".

Bineînțeles, cum am menționat, nu au lipsit nici cele cu trimitere la consumul explicit de droguri: „Intru-n club, cad blugii de pe mine / Plec cu șase fete, că sunt rupte pe pastile / Vin și verii mei cu mine, zici că sunt gorile / Crede c-o iau de nevastă, frate, și-a luat filme (?)".

Ce a avut de spus conducerea liceului

Chestionați în legătură cu cele întâmplate, conducerea liceului „Ion Maiorescu” insistă că nu are nicio legătură cu organizarea acestei petreceri și că efectuează o investigație cu privire la cele petrecute acolo. De asemenea, potrivit directoarei unității de învățământ, din câte a auzit, „artiștii” invitați au fost selectați ca urmare a unui sondaj în rândul bobocilor.

Părinții elevilor au făcut chetă, onorariul „artiștilor” fiind de 7.000 de euro. Cel mai cunoscut trapper prezent la petrecerea din Giurgiu a fost AlbertNBN, cu 500.000 de urmăritori în mediul online. El și colegii săi de scenă nu au putut fi contactați pentru a-și preciza poziția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net