Doi tineri au fost prinşi cu droguri la ei în curtea unui liceu din Timişoara

Doi tineri au fost prinşi de jandarmi având la ei substanţe interzise, în curtea unui liceu din Timişoara. Unul dintre ei, în vârstă de 16 ani, a declarat că achiziţionase substanţele pentru o petrecere la care urma să meargă. Celălalt tânăr era eliberat condiţionat, după o pedeapsă privativă de libertate.

Doi tineri încercau să vândă droguri elevilor de la un Colegiu din Timișoara Foto: Shutterstock
Doi tineri încercau să vândă droguri elevilor de la un Colegiu din Timișoara Foto: Shutterstock

Cum încercau doi tineri să vândă droguri la școală

Doi tineri filau curtea unui liceu pentru a găsi un loc perfect pentru a realiza tranzacția cu droguri. Minorul de 16 ani, presupusul dealer, avea asupra lui un cântar electronic şi mai multe pliculeţe cu o substanţă albă, scrie Observatornews.ro. „Poarta era deschisă din cauza lucrărilor care se efectuează la reabilitarea clădirii. Muncitorii intră-ies, noi tot o închidem", a declarat directoarea liceului Georgeta Horelu. 

Ce le-au spus jandarmilor 

Cei doi au stârnit atenția unor jandarmi, iar ca să scape basma curată, unul dintre adolescenți le-a spus agenţilor că pliculeţele erau, de fapt, pentru consumul propriu la o petrecere, iar prietenul său dorea o canititate mai mică. O poveste care nu a făcut decât să îl înfunde mai tare. 

Cei doi tineri erau foști elevi ai Colegiului Tehnic de Vest

Tânărul în vârstă de 18 ani, care ispășise o pedeapsă privată de libertate și care fusese eliberat condiționat, a declarat că a achiziționat substanța din curiozitate. Cei doi au fost conduși de jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara pentru îndeplinirea procedurilor, totodată fiind sesizate și autoritățile competente în vederea continuării cercetărilor.

Inspectoratul Şcolar al judeţului Timiş a confirmat faptul că este vorba despre Colegiul Tehnic de Vest, dar că cei doi tineri nu sunt elevi acolo, sunt foşti elevi ai liceului. Ca măsură de securitate, deși dispune de personal de pază insuficient (1 portar pentru întreaga clădire), direcțiunea școlii a hotărât ca poarta de acces în curte să fie permanent încuiată, iar în situația în care este nevoie de acces pentru zona în care se lucrează la clădire, se va lua direct legătura cu personalul școlii.

Cei doi au fost surprinşi în spațiul aparținând Colegiului Tehnic de Vest, în zona terenului de sport, cu acces direct dinspre stradă și corpul aflat în construcție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net