Dosarul Andreei Bumbac. Cine este tatăl jandarmeriței prinsă cu droguri de mare risc

O dramă înfiorătoare lovește imaginea Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, odată cu prinderea jandarmeriței Andreea Bumbac într-un caz deținere de droguri de mare risc. Andreea, care a ocupat și funcția de purtător de cuvânt la această unitate militară de elită, a adus în prim-plan întrebări esențiale legate de recrutarea și supravegherea personalului militar.

Andreea Bumbac. Foto: arhiva personală.
Andreea Bumbac. Foto: arhiva personală.

Cum a ajuns Andreea Bumbac să facă parte din această unitate de prestigiu

Fostul său șef, Claudu Giurea, de la Brigada Specială, a oferit recent câteva lămuriri referitoare la modul în care Andreea Bumbac a ajuns să facă parte din această unitate de prestigiu. "Sunt scoase locurile la alegere și atunci fiecare în funcție de medie. Deci nu pot spune, nu a fost identificată de noi. Știu că a venit din promoție, atât îmi aduc aminte, dar nu o luați ca pe un punct de vedere oficial", a declarat Giurea, subliniind că aceasta nu a fost identificată de echipa sa, ci a fost selectată în cadrul procesului regulat de recrutare.

Cine este tatăl jandarmeriței prinsă cu droguri de mare risc

Cu toate acestea, un detaliu interesant iese la iveală în privința originilor Andreei Bumbac. Jandarmerița este fiica lui Marius Bumbac, un cadru militar de rang înalt care îndeplinește funcția de șef de stat major la Unitatea Militară 02655 Vlădeni, din județul Brașov. Această unitate găzduiește Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale (SAFOS) "Burebista".

În lumina acestor conexiuni familiale, scandalul din jurul Andreei Bumbac capătă o nuanță suplimentară de complexitate. Tatăl său ocupă o poziție de responsabilitate în Armata Română, iar implicarea fiicei sale într-un caz deținere de droguri ridică semne de întrebare asupra procesului de selecție și monitorizare a personalului militar.

Ce a spus Andreea Bumbac

Jandarmerița, confruntată cu acuzațiile de deținere de droguri, a emis o declarație prin care își neagă implicarea directă. "Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi țin niște bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă", a declarat jandarmerița, subliniind că substanțele respective nu îi aparțin, iar ea a fost nevinovată în această situație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net