Compania aeriană importantă care ieftinește biletele de avion. Românii le pot cumpăra la preț redus până la sfârșitul lunii august

27 iulie 2024 16:17   Actualitate

Românii care sunt nevoiți să călătorească în această vară cu avionul pot beneficia de prețuri mult mai mici pentru biletele de zbor. O companie aeriană oferă bilete ieftine de avion până la finalul acestei veri. 

Prețurile pe care compania aeriană le oferă sunt mici pentru mai multe rute. Află toate detaliile de care ai nevoie din rândurile de mai jos. 

Ryanair, prețuri mai mici la biletele de avion 

Una dintre cele mai mari și cunoscute companii aeriene a revizuit în scădere așteptările privind tarifele biletelor pentru perioada de vară. Au anunțat că acestea vor fi „considerabil mai mici” în cel de-al doilea trimestru fiscal, cu cât clienții devin mai precauți, după cum informează Bloomberg

Transportatorul irlandez a raportat o reducere a tarifelor medii cu 15% în primul trimestru fiscal, iar profitul net a scăzut aproape la jumătate, ajungând la 360 de milioane de euro față de 663 de milioane de euro în perioada similară a anului precedent, conform newsweek.ro

La început, compania Ryanair estimase faptul că tarifele din cel de-al doilea trimestru vor fi „stabile sau în ușoară creștere”. 

Ce au stabilit reprezentanții companiei aeriene

Așadar, cu cât transportatorii credeau că restricțiile de capacitate vor stimula creșterea prețurilor, acestea au rămas reduse, obligând astfel companiile aeriene, inclusiv Ryanair, să aplice reduceri pentru a umple locurile disponibile.

De asemenea, Michael O’Leary, directorul executiv al Ryanair, a punctat anterior faptul că încrederea redusă a clienților a determinat scăderea prețurilor, așa cum informează economedia.ro.

Directorul Michael O’Leary a mai punctat și faptul că vestita companie aeriană Ryanair poate opera la prețuri ușor mai mici datorită avantajului său de costuri și că strategia transportatorului a fost întotdeauna aceea de a umple avioanele, “și am ajustat prețurile corespunzător.”

„Consumatorii sunt doar un pic mai cumpătați”, a afirmat și directorul financiar Neil Sorahan într-o discuție telefonică. „Oamenii vor să plece, dar sunt puțin mai precauți în ceea ce privește modul în care își cheltuiesc banii”.

Mai multe