A ajuns la pușcărie, de lene. Epopeea halucinantă a unui bărbat din Neamț

14 octombrie 2022 20:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Situație incredibilă și chiar amuzantă, în Piatra Neamț. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a ajuns în spatele gratiilor, deși beneficiase de clemență, anterior, dintr-un motiv halucinant: de lene!

Trebuia să presteze muncă în folosul comunității

Conform adevarul.ro, acesta nu a vrut să muncească, iar judecătorii au decis ca o sentinţă care prevedea neexecutarea pedepsei să fie transformată în una cu detenţie privativă, în regim de penitenciar.

Nemţeanul a avut necazuri penale, dar a scăpat destul de lejer, primind o sentinţă cu suspendarea executării, pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. În schimb, a fost obligat la prestarea unui număr de zile de muncă în folosul comunităţii, pe care însă a refuzat cu încăpăţânare să le bifeze.

Citește și: Dincă, scrisoare halucinantă din închisoare, către rudele Luizei Melencu: «Veți regreta mai târziu»

Drept urmare, judecătorii au revenit asupra deciziei inițiale, așa că l-au trimis să execute un an la închisoare. Au intrat în scenă cadrele Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti, care nu au avut mari dificultăți în găsirea „leneșului”.

Vezi și: Shakira, trimisă în judecată pentru o fraudă de 13 milioane de euro! Riscă 8 ani de închisoare

După ce l-au reținut, polițiștii au executat ordinul magistraților, așa că l-au dus pe individul de 42 de ani la Penitenciarul Bacău, acolo unde îşi va petrece următoarele 12 luni, după regulile și rigorile specifice pușcăriei.

Nu rata nici: Ce spune mama Luizei Melencu după ce Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani închisoare

„Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru neîndeplinirea cu rea credinţă a prestării unui număr de 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, precum şi a altor obligaţii stabilite prin sentinţă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe