Ce spune mama Luizei Melencu după ce Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani închisoare

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Monica, mama Luizei Melencu, atac dur la adresa presupusei mafii din Caracal! În urma condamnării lui Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare, de către magistrații Tribunalului din Olt, femeia le-a declarat în exclusivitate reporterilor de la Click! că fiica sa, dar și Alexandra Măceșanu nu au fost ucise, ba mai mult, crede că „monstrul” ar fi doar un pion în acest caz.

Dincă a fost condamnat la 30 de ani de pușcărie

În urmă cu câteva zile magistrații Tribunalului Olt îl condamnau pe Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare în dosarul uciderii adolescentelor Alexandra Măceșanu, 15 ani, și Luiza Melencu, 18 ani.

Decizia magistraților nu este încă una definitivă. În urma acestei hotărâri, Monica Melencu, mama uneie dintre fetele răpite de bestia din Caracal, a mărturisit reporterilor de la Click! mai multe detalii cutremurătoare despre tot ce crede ea cu privire la acest caz.

Vezi și: Tulburătoarea poveste a Alexandrei Goghez, a treia presupusă victimă a lui Gheorgeh Dincă

„Acum sunt binișor. Am văzut ce a pățit Dincă. Nu mă așteptam să îl judece pentru omor calificat, sincer vă spun acest lucru. Fetele nu au fost omorâte! Eu zic că sunt traficate cine știe prin ce țară. De omorât nu sunt omorâte! Cred că sunt folosite pentru a scoate bani de pe urma lor. Într-o zi, Luiza o să se întoarcă acasă. În nici un caz nu sunt moarte fetele! Cine știe unde sunt vândute? Acum și cu presiunea aceasta mediatică care se pune în acest caz, poate sunt ascunse”, a declarat Monica Melencu, pentru Click!.

Mama Monicăi Melencu ne-a mai spus că tot acest dosar ar fi cusut cu ață albă: „În acel dosar (n.r - al crimelor din Caracal) s-au pus lucruri doar la voia întâmplării. Unele lucruri nu se leagă aici. Eu cred că atunci când au venit anchetatorii, Alexandra era deja plecată de acolo. Plus că, nu doar această situație nu se leagă în capul meu. Sunt multe! Noi suntem o familie mai modestă, dar nu ne lăsăm. Am cheltuit foarte mulți bani cu tot ce s-a întâmplat. Am fost și la detectorul de minciuni, am cheltuit 5.000 de lei, am fost și la probă de salivă. Ne este foarte greu dar nu ne lăsăm deloc”.

Citește șiUltimă oră! Sentința pentru «monstrul din Caracal». Ce pedeapsă a primit Gheorghe Dincă?

Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu, de 18 ani, iar resturile corpului le-ar fi aruncat într-o lizieră, de lângă Caracal. În urma unei expertize ADN efectuate de Institutul Național de Medicină Legală - INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Legătura dintre oasele din curtea lui Dincă și cele din pădure

INML, atunci, a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul. Totuși, testele au arătat atunci că atât în butoiul din curte, cât și în liziera din pădure au fost folosite exact aceleași subtanțe inflamabile, pentru arderea trupurilor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net