Tulburătoarea poveste a Alexandrei Goghez, a treia presupusă victimă a lui Gheorghe Dincă

Ultima actualizare:

La finalul lunii iulie 2019, avea era prins Gheorghe Dincă, din Caracal, principalul suspect în două cazuri de răpire a adolescentelor Luiza Melencu, 18 ani, și Alexandra Măceșanu, 15 ani, finalizat cu violarea fetelor, uciderea și profanarea cadavrelor victimelor.

Prima fotografie cu ucigașul Gheorghe Dincă prins, după ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în 2019
Prima fotografie cu ucigașul Gheorghe Dincă prins, după ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în 2019

Tot la finalul lunii iulie, dar cu patru ani înainte, din Craiova dispărea Alexandra Goghez, în vârstă de 17 ani. Cadavrul fetei avea să fie descoperit, într-un parc din Craiova, în stare de putrefacție.

S-a spus că telefonul victimei din Craiova ar fi fost găsit în casa lui Dincă

S-a spus că victima era decapitată și că locul descoperirii era în zona unei terase, unde tânăra era angajată, în perioada verii. Foarte puține informații au fost făcute publice, la acea vreme, vehiculându-se faptul că victima ar fi fost violată și că asupra ei nu ar fi fost găsit telefonul mobil, indicând, astfel, o posibilă tâlhărie.

Cazul a revenit în atenție, în ciuda insistențelor părinților fetei pe lângă anchetatori, în anii scurși de la descoperirea oribilei crime. A ajuns în presă, în 2019, informația conform căreia în casa monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, ar fi fost descoperit chiar telefonul Alexandrei Goghez.

Vezi și: Sentința pentru «monstrul din Caracal». Ce pedeapsă a primit Gheorghe Dincă?

Avocatul, de la acea vreme, al lui Gheorghe Dincă a confirmat că anchetatorii cercetau şi alte piste, alte crime neelucidate până atunci, şi care ar fi putut avea legătură, prin prisma modului de operare.

Suspiciuni există din partea domnilor anchetatori, sigur că da, asta pot să vă confirm, dar dânşii vor face cercetări şi vor decide. Este vorba de modus operandi, da“, a spus, în 2019, avocatul Bogdan Alexandru.

Anii s-au scurs, Gheorghe Dincă a fost condamnat, săptămâna trecută, în cazul crimelor din Caracal, la 30 de ani de închisoare, dar despre presupusa legătură sau cazul Alexandrei Goghez nu s-a mai aflat nimic.

Nu mai ştim absolut nimic, nu ne-a mai chemat nimeni la Parchet. Nu ni s-au dat deloc detalii despre anchetă, nu ştim ce suspecţi sunt sau au fost. La început ne tot duceam şi întrebam dacă mai ştiu ceva, care mai este situaţia. Dar nu prea ne băga nimeni în seamă, se uitau cum să plecăm mai repede de acolo”, declara, în primăvara acestu ani, mama Alexandrei Goghez, pentru publicația Gazeta de Sud.

Jurnaliștii publicațiilor locale au întrebat, în luna mai a anului 2022, autoritățile despre mersul cazului, iar răspunsul a fost unul halucinant, aducând aminte de bâlbele autorităților, în momentul în care au fost alertate de Alexandra Măeșanu, după ce fusese răpită și violată de Gheorghe Dincă.

Citește și: Familia Luizei Melencu, reacție tulburătoare după sentința primită de Gheorghe Dincă „Noi credem că adevărul e altul”

La scurt timp după dialogul fetei cu 112 și cu un polițist din Caracal, Gheorghe Dincă avea să descopere faptul că adolscenta intrase în legătură cu autoritățile, așa că a ucis-o, i-a tranșat cadavrul și a incendiat părțile dezmembrate într-un butoi de metal.

Dosarul la care faceţi referire este înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de omor. Cauza se află în faza de cercetare a faptei, fiind administrate probe în vederea identificării autorului infracţiunii şi stabilirii împrejurărilor în care s-a comis. Având în vedere stadiul cercetărilor, comunicarea altor informaţii ar periclita rezultatul anchetei“, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, sursei citate, la șapte ani de debutul anchetei.

Povestea tulburătoare a Alexandrei Goghez

Alexandra Goghez era din localitatea doljeană Goiești. Pe 25 august 2015, cadavrul aflat în stare avansată de putrefacție a fost descoperit de un localnic, într-o zonă cu vegetație abundentă a parcului Romanescu, din Craiova.

Fata fusese văzută ultima oară în noaptea zilei de 28 iulie 2015, de colegii acesteia, de la terasa „Ciobănașul”, unde lucra, în timpul verii. Trupul ei mutilat a fost găsit la câteva sute de metri de acest loc. Când se angaja în Craiova, tânăra locuia în casa unui unchi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net