Familia Luizei Melencu, reacție tulburătoare după sentința primită de Gheorghe Dincă „Noi credem că adevărul e altul”

După multe amânări, tribunalul de la Olt a pronunțat în sfârșit verdictul în cazul „monstrului din Caracal”. Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, iar familia uneia dintre victime a reacționat imediat. Bunicul Luizei Melencu a făcut câteva declarații șocante într-o intervenție la TV, la doar câteva ore după verdict.

Bunicul Luizei, declarații cutremurătoare după verdict
Bunicul Luizei, declarații cutremurătoare după verdict

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, consideră că „adevărul e altul” în cazul uciderii nepoatei sale.

Citește și: Gheorghe Dincă își află pedeapsa după trei ani de judecată și amânări

Bunicul Luizei, declarații cutremurătoare după verdict. „Dincă a fost manipulat și folosit tot timpul în această perioadă”

„Pentru noi această sentință e nesemnificativă(...). Noi credem că adevărul e altul. Dincă a fost manipulat și folosit tot timpul în această perioadă, e părerea mea și concluzia pe care am tras-o în toată această perioadă de timp în care am asistat la acest proces, făcătură de proces, mai bine zis.

Dincă tot timpul a fost protejat și menajat. Eu așa descriu", a declarat bunicul Luizei Melencu, în direct la emisiunea Subiectiv, potrivit Antena 3.

„Intrând în acea curte am văzut foarte multe lucruri și am înțeles în realitate că nu era posibil să se întâmple ce s-a întâmplat, adică faptele care au fost descrise de către procurorii DIICOT", a mai spus bunicul Luizei.

Gheorghe Dincă a fost trimis 30 de ani la închisoare

dinca jpg

Tribunalul Olt a decis, vineri, că inculpatul Gheorghe Dincă trebuie să execute o pedeapsă maximă de 30 de ani de închisoare. Monstrul din Caracal fusese trimis în judecată pentru omor, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Sentinţa poate fi contestată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub theo rose anghel damian png
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg