Gheorghe Dincă își află pedeapsa după trei ani de judecată și amânări

Gheorghe Dincă și-ar putea afla sentința după trei ani de la comiterea crimelor care au îngrozit o țară întreagă. Criminalul din Caracal a violat și ucis cu sânge rece două adolescente, iar în timpul anchetei a povestit detașat șirul evenimentelor. Nici vorbă de remușcare!

Gheorghe Dincă a ucis, cu sânge rece, două adolescente
Gheorghe Dincă a ucis, cu sânge rece, două adolescente

Gheorghe Dincă, bărbatul de 69 ani, din Caracal, acuzat de trafic de persoane, viol, omor și profanare de cadavre, ar putea primi 30 ani de închisoare. Atât avocații rudelor fetelor ucise, cât și procurorul DIICOT și chiar apărătorul inculpatului au cerut pentru inculpat pedeapsa maximă.

Citește și: Gheorghe Dincă a oferit interviuri din pușcărie

Amănuntele din dosar sunt unele teribile. Gheorghe Dincă le-a sechestrat, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Ulterior, le-ar fi incendiat trupurile, în încercarea de a scăpa de orice urmă a faptelor sale teribile. 

Gheorghe Dincă a recunoscut în cursul cercetării penale că le-ar fi omorât pe cele două fete, însă cu puțin timp înainte ca dosarul să fie trimis în judecată, în ianuarie 2020, acesta și-a schimbat declarația, recunoscând doar acuzațiile de viol și trafic de persoane și spunând că pe fete le-ar fi răpit din casa lui mai mulți oameni care se ocupau cu traficul de persoane. 

Gheorghe Dincă, analizat cu minuțiozitate de profileri 

Dorin Dumitran, unul dintre profilerii Poliției Române a discutat cu Gheorghe Dincă pentru a afla mai multe amănunte despre omul care a fost capabil să comită o asmenea atrocitate. După discuții de ore întregi, Dumitran a ajuns la o concluzie complexă.

Dincă a ajuns să ucidă pentru că s-a înstrăinat de familie şi nu a suportat ruptura. Le-a tratat pe cele două fete ca pe nişte obiecte .A minţit mult şi a povestit lucruri care s-au întâmplat doar în imaginaţia. Expunerea mediatică şi faptul că a fost analizat şi de specialiştii FBI i-au crescut lui Dincă stima de sine şi l-au făcut să se creadă un adevărat VIP. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net