A fost lovită de fulger și acum poate prezice viitorul: „Am mereu coșmaruri”

22 mai 2024 13:44   Fapt divers

Elizabeth Krohn (63 de ani), din Houston, SUA, a văzut moartea cu ochii la 28 de ani, atunci când a fost lovită de fulger. Acest incident a lăsat-o cu un talent special, acela de a prezice viitorul. 

Elizabeth Krohn susține că a văzut lumea de dincolo

Elizabeth Krohn a povestit recent în podcastul Shaman Oaks cum, în urmă cu aproximativ 35 de ani, își ducea copiii la sinagoga locală, când a fost lovită brusc de un fulger.  Elizabeth a spus că sufletul ei a ieșit din corp și că și-a văzut propriul cadavru zăcând pe asfalt. Câteva clipe mai târziu, un glob plutitor de lumină a condus-o departe, într-un fel de paradis: „Era o grădină care nu semăna cu nimic de pe Pământ.”

Acolo, Elizabeth a avut o conversație lungă cu bunicul ei decedat, care i-a spus că poate alege să rămână sau să se întoarcă printre muritori. Acesta a informat-o că va mai avea un copil și că ulterior va divorța.

De asemenea, i-a spus că George H. Bush va deveni următorul președinte american. Și așa a și fost. După incident, Krohn a petrecut câteva luni la pat, din cauză că suferise arsuri grave. În acea perioadă, a început să aibă vise despre evenimente teribile, care ulterior s-au adeverit: „Am început să am coșmaruri despre tsunami, cutremure și prăbușiri de avion.” Unul, în special, i-a rămas în memorie atât de mult încât i-a relatat soțului ei exact ceea ce visase.

Elizabeth a visat dezastrul zborului TWA 800, până în cele mai mici detalii. Femeia a spus că nu știa ce să facă și că nu avea pe cine să anunțe în prealabil, crezând că este doar un vis. Însă acesta s-a adeverit. Pe 17 iulie 1966, un avion Boeing 747 s-a prăbușit în Oceanul Atlantic, cu 230 de persoane la bord.

„Am visat corect numărul zborului și numărul de oameni la bord”, a explicat ea. Din cauza viselor profetice, Elizabeth a început să nu se mai poată concentra la viața ei de zi cu zi, iar în cele din urmă căsnicia sa a fost afectată. De atunci însă, Elizabeth, care a scris și două cărți despre experiența ei, are tot mai puține vise. Ea crede că acest lucru se datorează faptului că a vorbit public despre profețiile sale.

Mai multe