Bancul zilei / Leul se trezeşte într-o dimineaţă simţindu-se cu adevărat important

24 mai 2023 13:22   Fapt divers

Dragă cititor, Click! vine astăzi în atenția ta cu unul dintre cele mai amuzante bancuri ale zilei. Cunoaștem deja cu toții importanța pe care umorul o are în viața noastră și a celorlalți, reușind cu ușurință să alunge tristețea de pe chip. 

Bancul zilei de miercuri este de-a dreptul hilar și te va face să râzi cu lacrimi! Rezervă-ți câteva minute pentru tine și relaxează-te, citind cel mai bun banc cu animale. Mai mult, dacă ți-a plăcut, nu uita să-l share-uiești și prietenilor tăi! 

Râzi cu lacrimi! Bancul zilei este de-a dreptul hilar

Leul se trezeşte într-o dimineaţă simţindu-se cu adevărat important. Iese la plimbare şi întâlneşte o maimuţă pe care o întreabă:

- Care este animalul cel mai de temut din junglă?

Maimuţa, tremurând, zice:

- Maria Ta, leule!

Mai târziu întâlneşte o antilopă şi o întreabă:

- Care este animalul cel mai de temut din savană?

Antilopa, tremurând, zice:

- De departe Maria Dumneavoastră, leule!

Mai încolo, leul întâlneşte un elefant şi întreabă:

- Care este animalul cel mai fioros din junglă?

Ca din puşcă, elefantul încolăceşte leul cu trompa şi începe să-l izbească de copacii din stânga şi din dreapta. Şi tot aşa de câteva ori, după care îl aruncă de pământ şi începe să sară pe el cu toate cele patru picioare ale sale. Când îi dă drumu, leul se trase deoparte, se scutură de praf şi, încă ameţit, zice:

- Şi tu, elefantule! Numai din cauză că nu ştii răspunsul, nu trebuie să îţi ieşi în halul ăsta din pepeni!

Citește și bancul cu vecinii crescători de albine. Vei râde garantat! 

Doi vecini: unul crescător de albine, celălalt alergic la albine. Alergicul îl dă în judecată pe crescător şi se cam tot judecă ei vreo doi ani, până într-o zi când crescătorul se enervează şi-l leagă pe alergic de un copac din mijlocul albinelor, încercând să-i demonstreze că albinele sunt paşnice. Trece noaptea. Dimineaţă, crescătorul de albine pleacă la serviciu. Întorcându-se, îl găseşte leşinat pe alergic:

- Ce-ai făcut, te-au muşcat?

- Nu.

- Te-au înţepat?

- Nu.

- Dar ce ţi-au făcut?

- Nimic, dar câinele de ce nu mi-ai spus că este dezlegat!

Mai multe