Cartea bisericeasă pentru femei necăjite. Cine o citește, își găsește sufletul pereche în cel mai scurt timp

14 august 2024 18:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului este o sărbătoare din ultima lună a anului bisericesc. Prin urmare, august este o lună deosebită, în care ne gândim la cele din urmă ale noastre și ale lumii. De asemenea, timp de 40 de zile, mulți credincioși citesc un paraclis, care contribuie la luminarea minții și la întărirea în credință.

Paraclisul Maicii Domnului se citește la nevoie și atunci când sufletul este întristat. El aduce liniște și bucurie în viața celui care îl citește, ajută la vindecarea de boli incurabile, conferă alinare față de suferințele trupeșt, este de folos și în căsătorie grabnică, în nașterea de copii și în împăcarea cu membrii familiei. Ajută la evitarea divorțului, dar și la întoarcerea soțului sau a soției ori la odihna celor adormiți.

Paraclisul Maicii Domnului se citeşte 40 de zile pentru:

– Alinarea de suferinţe trupeşti

– Vindecarea de boli incurabile

– Eliberare din patima beţiei

– Găsirea unui loc de muncă sau păstrarea serviciului

– Căsătorie grabnică

– Naştere de copii

– Împăcarea în familie

– Evitarea divorţului sau întoarcerea soţului

– Izbăvirea de procese

– Odihna celor adormiţi sau la moartea cuiva drag

– Pentru luminarea minţii şi întărirea în credinţă.

„Cum să îmi găsesc, Părinte, jumătatea?”

Cu ceva timp în urmă, pe site-ul doxologia.ro, o creştină era într-o mare dilemă: nu ştia cum să-și găsească sufletul pereche. „Cum să îmi găsesc, Părinte, jumătatea? În sat, deja se spune că-s fată bătrână....”, a fost întrebarea femeii.

Preotul i-a oferit răspuns: „Nu există o reţetă strictă. Câteva sfaturi însă se pot da. Citiţi Paraclisul Maicii Domnului şi Acatistul Sfântului Nicolae şi al Sf. Ioachim şi Ana. Rugaţi-vă Maicii Domnului să vă trimită pe cineva cu care să vă mântuiţi. Postul ajută foarte mult. Stabiliţi o sumă de virtuţi prioritare pentru băiatul pe care îl doriţi, între care credinţa în Dumnezeu este cea mai importantă, din care decurg toate celelalte.

Căutaţi un prieten, frecventaţi biblioteci, serate muzicale, centre culturale, cercuri de prieteni buni, fiţi zâmbitoare, deschisă, amabilă, sfioasă, cu bun simţ, zglobie, inteligentă, serioasă. Nu daţi impresia de inaccesibilitate. Multe fete se închid într-o ipocrită faţadă de distanţă, care alungă băieţii!”, i-a scris Preotul Ioan Valentin Istrati.

Mai multe