Anghel Damian a vorbit despre divorțul părinților „Deși eram destul de mic, au reușit să ...”

Anghel Damian, în vârstă de 33 de ani, a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu părinții lui. De asemenea, tânărul actor a vorbit și despre impactul pe care l-a avut divorțul lor asupra sa.

Anghel Damian, despre divorțul părinților săi / foto: arhiva Click!
Anghel Damian, despre divorțul părinților săi / foto: arhiva Click!

Anghel Damian trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Theo Rose. El și artista au decis să fie discreți cu relația lor și, mai cu seamă, în ceea ce îl privește pe micuțul Sasha. Însă, recent, actorul a vorbit pentru prima dată despre divorțul părinților lui, care a avut loc atunci când el se afla la o vârstă fragedă. El a a povestit cum despărțirea lor a fost gestionată cu grijă, astfel încât el să nu fie afectat emoțional.

„Când unul era strict, celălalt devenea mai permisiv și invers”

„Ai mei au rămas atât de apropiați și sunt și acum așa de buni prieteni, încât niciodată n-am simțit real despărțirea asta. Am fost și suntem o familie, ne pasă unii de alții, ne respectăm. Eu pe ei, ei pe mine și ei între ei. Nu simt despărțirea părinților mei ca pe o traumă, ba, mai mult, îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii ca, imediat după divorț, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea. Deși eram destul de mic, au reușit să îmi explice sensul despărțirii lor și să se poziționeze emoțional în armonie, atât în raportul dintre ei, cât și în relație cu mine”, a mărturisit Anghel Damian, pentru viva.ro.

De asemenea, a precizat că și-au împărțit rolurile în funcție de moment și este convins că orice ar vrea să facă în viață, părinții lui sunt alături de el și îl sprijină: „A fost întotdeauna o relație foarte bună, bazată pe iubire și admirație în reciprocitate. Am simțit că mă susțin și sunt convins că m-ar fi sprijinit orice aș fi ales să fac în viață. Împreună au funcționat în complementaritate, și-au împărțit rolurile în funcție de moment.

Când unul era strict, celălalt devenea mai permisiv și invers. Poate că metoda asta nu ar fi funcționat cu oricine (ba chiar sunt unele teorii de parenting care spun că nu e bine deloc), dar pentru mine a fost un ideal și mi-a oferit echilibrul necesar dezvoltării armonioase”, a mai spus Anghel Damian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net