Cât câștigă pe zi o manichiuristă din București: „Cât faci tu într-o zi, eu fac în aproape o lună"

27 martie 2024 17:07   Fapt divers

Sunt tot mai multe fete care încearcă să-și îmbunătățească situația financiară și încep să facă cursuri pentru a deveni manichiuriste profesioniste. Unele dintre ele au parte de noroc, ajungând să câștige mii de lei pe zi, scrie adevărul.ro. Este și cazul Izabelei. Aceasta a declarat, pe pagina ei de TikTok, că într-o zi a încasat peste 2.000 de lei. 

Câți bani câștigă Izabela

O tânără, în vârstă de 20 de ani, a dezvăluit, recent, prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok, cât câștigă pe zi din pus unghii. Este vorba despre Izabela, care își începe activitatea la ora 08:30 și o încheie la ora 20:00. În clipul video publicat pe TikTok, tânăra le-a arătat urmăritorilor săi că în ziua respectivă a avut nouă cliente și a încasat peste 2.000 de lei.

Ce au comentat internauții 

După publicarea clipului video pe TikTok, tânăra în vârstă de 20 de ani a stârnit multe critici în secțiunea de comentarii. „Abia aștept să intre ANAF-ul în astea…nu tu carte de muncă…nu tu asigurare medicală…nu tu taxe”, Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării…mă duc să îmi cumpăr o unghieră”, „Ce frustrați sunt bărbații pentru că o femeie face bani”.

Alte comentarii: „Când văd ce oameni corecți avem printre noi, mă umflă râsul. Declari tot la ANAF + tips și la voi ăștia „corecți” dacă vă iese din ceva 5 lei în plus, nu știți pe unde să-i ascundeți”, Să te vadă ăștia de la ANAF…să vezi ce calcule își fac ei…”. „Nu e rău deloc … cât faci tu într-o zi eu fac în aproape o lună”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Izabela. După ce a văzut comentariile cu privire la ANAF, fata din București a mărturisit că este înregistrată la ANAF și oferă și bon fiscal.

Când e bine să faci o pauză de la oja cu gel

Îţi place să ai mereu unghiile îngrijite, motiv pentru care apelezi la oja cu gel sau la manicura semi-permanentă. Scapi de o mare bătaie de cap pe moment, însă poţi avea probleme serioase dacă obişnuieşti să o foloseşti pe termen lung. Iată ce spun specialiştii.

Oja-gel sau cea semi-permanentă nu se usucă de la sine, ci cu ajutorul unei lumini ultra-violete. În timpul acestei proceduri, oja intră în structura unghiei, de aceea este mult mai rezistentă decât cea obişnuită. Specialiştii susţin însă că putem folosi această metodă de îngrijire a unghiilor, însă este nevoie să faci o pauză de 3 luni.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Mai multe